tiistai 24. marraskuuta 2009

"Tänk om jag hade en liten liten apa..."

Hulluuteni apinoihin alkoi raskausaikana. Olimme häämatkalla (5vuotta häiden jälkeen ;)) Italiassa viime kesänä ja ostin Stellalle - silloiselle masuasukille - pienen leluapinan.  Emme tienneet etukäteen kumpaa sorttia masussa myllersi ja apina tuntui sopivalta pienelle mönkijäiselle sukupuoleen katsomatta. Tänä syksynä näin tämän apinapojan ja ihastuin. Joten meille muutti neiti Apa.
 

Ja neidillähän on aina koruja. Tällä neidillä on nilkkaketju ja helmet kaulassa. Helminauha piti takavarikoida kun Stella koitti syödä sen. Täytyy varmaan ommella helmet apinaan kiinni. Ja tietenkin pilkullinen paita. Hameenkin neiti saa vielä jonain päivänä.


Sylissä neiti Apalla on pikku apina. Toistaiseksi vielä nimetön. Ehdotuksia?

Ihanaa väkertämistä. :) Helpottaa saumuri-ikävään. Ihan tyytyväinen en neiti Apaan ole. Olen surkea tekemään mitään ilman kaavoja ja apinan kaavat ovat nyt sinne päin... Meinasin jo purkaa koko tyypin osiksi mutta vanujen purkaminen ja saumojen ratkominen ei kuitenkaan tuntunut houkuttelevalta. Ehkä neiti Apa saa vielä kasvojen kohotuksen mutta olkoon nyt toistaiseksi kurttu otsainen.

8 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Nuo pehmot on suloisia ja vielä suloisempia ne on kun tietää, että ne on tehty rakkaudella omalle mussukalle. Minäkin oon jotain tehnyt ja arvaa juuri olin linkittämässä blogiini about kolmisenkymmentä erilaista ilmaista pehmo-ohjetta kun kone tilttas!

Sani kirjoitti...

Onneksi et purkanut, mielestäni hienoja apinoita!
Eikös se niin ole että kädenjälki pitää hiukan näkyäkki, jos liian täydellise tekee, niin tulee liian kaupallinen ;),
Itse suunnittelen josko vihtisin kokeilla nuken tekoa (lainasin kirj. tarkkaselkoisen kirjan, joten vois tällaiselta ei niin taitavaltakin onnistua), käytitkö mitä sisällä, vanua vai?!

Inkeliina kirjoitti...

Söpöjä! Ja minusta on kiva kun on vähän kurttuotsainen, tuo persoonallisuutta. Kaupasta on tylsä ostaa pehmoja, kun kaikilla on ihan sama tylsä ilme!

Riikka kirjoitti...

Voitit arvontani! Laita sähköpostilla osoitteesi, niin palkinto pääsee matkaan.

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Täällä toinen apina friikki;)

Kylläpä noi teidän apinat on suloisia♥

Nea kirjoitti...

Älä vaan päästä neitejä kasvojenkohotukseen, ovat tosi suloisia!

Annika kirjoitti...

Onpa suloisia apinoita :) Kunpa saisi itsekkin näin joulun alla jonkun pehmoinspiraation.. Ihana myös tuo edellinen tuunattu kruunupaita, varmasti saaja ollut mielissään..

Unknown kirjoitti...

Ihana APA! Neiti E laulaakin sitä, kun kerhossa on oppinut :) Ne on just hyviä noin.