lauantai 6. joulukuuta 2014

Vaunuverho

Kun neitokainen oli pieni, vaunuihin viriteltiin harso pyykkipojilla, jos piti suojella vauvaa vaunuissa. Nyt oli minunkin pakko saada vaunuverho. Onneksi Jaana oli tehnyt ohjeen, jonka avulla pääsi mahtavasti alkuun ja vältti monet hermoromahdukset. 

When Little Miss was a baby I didn´t have a curtain for the pram. Nobody didn´t even knwo what it was. But now it´s a must. Luckily Jaana has made a tutorial how to make one yourself. 

Kankaat; Ikea ja Eurokangas. 
Kangasväri; Presento.
Verhorenkaat: Nappinja.


Toisella puolella on painettuja sulkia ja toisella puolella on ihanaa graafista kangasta, joka oli täydellinen löytö kesällä Salosta. Sulkien ympärille yritin kirjoa vähän väriä, mutta purin ne, kun se ei vaan näyttänyt hyvältä. Ehkä tämä saa olla musta-valkoinen ja teen toisen värikkäämmän version. Heti kun unohdan taisteluni sirkkarenkaiden kanssa... 

On the other side there´s a white fabric with feathers I painted on the fabric and on the other side a a great graphic pattern. I tried to do some embroidery round the feathers but it just didn´t look good. Maybe the next one I make is a really colourful one...Kuviot on piirretty paperille (ei mitään hajua, miksi sitä kutsutaan...), jonka voi silittää kiinni kankaalle ja sen jälkeen painettu kangasvärillä. Ihan täydellistä ei painojälki ole, mutta ihan kelvollista. Kankaan pinta on vähän röpöläinen, joten sekin on saattanut vaikuttaa asiaan. 3 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Näin tyylikästä vaunuverhoa en ole ennen nähnytkään - tosi upea!

Anna | aino ja tuhmat luistimet kirjoitti...

Kuinka mageet!! :) huippu blogi sinulla, liityin remmiin:)

-Jaana- kirjoitti...

Kiva, että ohjeesta oli apua :D Ja todella tyylikäs vaunuverho! Livenä kun tän on nähnyt, ei todellakaan uskoisi itse tehdyksi :D