lauantai 19. lokakuuta 2013

Näkyvyyttä

Piksu oli tehnyt omille lapsilleen ihanat heijastinliivit. Olen neitokaiselle jutellut, että hänellä olisi hyvä olla heijastinliivi, kun kävelemme aamuisin dagikselle. No, neitokainen sattui istumaan vieressäni, kun katselin kyseistä postausta. "Mä haluan kans tuollaisen äiti! Tee mulle kans tuollainen!"
Koska olin asiasta puhunut ajattelin, että yhdistän huvin ja hyödyn. Mielestäni neonkeltaiset liivit ovat rumia ja nähtyäni nuo kauniit heijastinliivit sellainen oli siis meillekin tehtävä. 
Joten kiitos vaan Piksulle potkusta persauksille! :)

Piksu had made wonderful reflective vests for her children. I´ve been planning this for a long time, cause we walk to my daughters daycare in the winter and it´s really dark in the mornings. She saw the pictures and told me I HAVE to make one for her. 


Kaava: saksittu summissa.
Kangas ja tarvikkeet: Jättirätti.


Prinsessa-vaihetta vahvasti elävä neitokainen ei kelpuuttanut mitään muuta kuvaa koristeeksi kuin kruunun. Äiti kyllä yritti kaikenlaista, mutta neiti piti päänsä. Kaula-aukon ympärille ja helmaan ompelin heijastinterettä.

Olkapäällä ja toisessa sivussa on tarranauhat pukemista helpottamassa. Koristeet on leikattu heijastavasta tarrasta, jota oli koulullamme liikenneturvallisuus-viikon askarteluihin liittyen.

There´s velcro on the other shoulder and on the other side to make it easier to put it on.  8 kommenttia:

diipadaapa kirjoitti...

Tosi hieno! Kunnon prinsessakamaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Söpö ja varsin prinsessamainen.

Ilona kirjoitti...

Ihana:)
Mulla on koko syksyn ollut suunnitelmissa tuollainen Miolle, tosin ei prinsessaväreissä:) Täytyypä itsekin kunnostautua...

Sanna kirjoitti...

Voittaa kyllä mennen tullen ne neonkeltaiset! :)

piipadoo kirjoitti...

Tosi hieno ja prinsessamainen. Meidänkin päiväkodissa yksi äiti on laittanut yrityksen pystyyn tehdäkseen nättejä heijastinliivejä. Tällaisiahan lapset käyttävät mielellään ja saavat niistä virikkeitä leikkeihinsäkin.

-Paula

Susu kirjoitti...

Hieno! Ja varmasti lapselle mieleinen!

~Maria~ kirjoitti...

On kyllä juu paljon tyylikkäämpi kuin perinteiset!

Lepäävä esteetikko kirjoitti...

Tulin tarkistamaan, mistä kangas oli löytynyt... Jättiksestä?! Toivottavasti heillä on näitä vielä jäljellä. Vähän alle viisivuotias löi hihnat kiinni neonoranssin liivin iltaulkoilutuksessa ja ekaluokkalainen kärsii liivin yläksutta riisumisen epäkäytännöllisyydestä, toppatakin päältä onkin hankala vetää. Pitäisi viitsiä tehdä itse sellaiset kuin tarvitaan. Kiva, että ehdit edeltä, jotta oli materiaaliapu lähellä.