tiistai 29. lokakuuta 2013

Kulta ja Muru

Meillä on ekaluokalla käytössä Pikkumetsän aapinen. Sieltä löytyvät kettukaksosten Kullan ja Murun seikkailuja. Mekkotehtaan upea Sunna oli keksinyt tehdä Ikean ketusta Murun ja kyseinen kettuneiti on vienyt monen opettajan sydämen. Idea oli niin ihana, että oli saatava oma Muru ja innostuin niin, että tein myös Kulta-veljen.

We have a abc-book called ´Littlewoods abc-book´ (or something like that in English). There are loads of characters in the book. There are also the fox twins Sweetie and Darling. Mekkotehdas-blogs Sunna made one of these and I loved it so much I made both of them. 9 kommenttia:

Hääräämön Laura kirjoitti...

Ihanat! Varmasti oppilaat tykkää. :)

Jenni S. kirjoitti...

Ihanat!
Mitäs tosta Taikamaan aapisesta vois keksiä?

Pipari kirjoitti...

Taikamaassa on ihanat Hymyli, Lukuli, Isko Lisko ja Leepu Lepakko :)

Pipari kirjoitti...

Niistäkin kun saisi tuollaiset söpöt pehmot luokkaan...

--jonna kirjoitti...

onpa ihanat <3 omat lapset käyneet saman kirjasarjan ja voin vaan kuvitella miten mukavat nuo pehmot siellä luokassa on. Voi vaikka halata kivaa lukemiseen opettavaa ystävää.

Anni kirjoitti...

Ooh miten ihanat :) Tuli mieleen tuosta mekkotehdas-kirjasta myös ne sellaiset nukkeiluhahmot, eli tikkuun tehdyt paperihahmot. Niitä vois varmaan kanssa hyödyntää, vaikka niin, että piirtää ja printtaa ne. Ja lapset saa värittää ja koota. Luetaanko koulussa vielä vuorotellen Aapishahmojen vuorosanoja ääneen? Sit vaan jaetaan kato aina sellainen tikku lukijalle, muiden on helppo seurata, missä mennään ;) Ihanat noi kettuset! :) Meillä niitä puetaan kotosalla ihan nukenvaatteisiin ja hellitään!

rusina kirjoitti...

Onpa ihanat! Uskaltaakohan tuota näyttää meidän ekaluokkalaiselle, voi joutua samaan hommaan... Viimeisimmän viikon samainen ekaluokkalainen on hehkuttanut kotona, miten seuraavalla käsityötunnilla alkaa tehdä Ansa-oravaa ja oispa se jo valmis, kun siitä tulee niin hieno :D

Kaikula kirjoitti...

Ihanat kettuset! Täytyypä pistää mieleen, nuohan olis ihana toteuttaa jahka täältä kotoa taas palailee työelämään. Toki tytöille (toka&eskari) uppois nytkin, kun on molemmilla Pikkumetsää. Siis Ikeaan?

diipadaapa kirjoitti...

Ihan mahtava idea!