tiistai 11. toukokuuta 2010

Ryöstettyä

Ompeluvimma senkun jatkuu. Ompelukone ei tosin ole samaa mieltä mun kanssa tästä ompelumäärästä. Se tekee hyppytikkiä ja kiukuttelee muutenkin. Otin jo vanhan (siis yhtä vanha kuin minä) koneen esille ja se jaksoi muutaman projektin verran kunnes hyytyi. Pitäisi varmaan ostaa kokonaan uusi kone mutta siihen tarvittaisiin sponsori. Anyone?

Kun näin tämän mekon ihastuin päätä pahkaa. Ja muutama päivä myöhemmin lohenpunainen trikoo ja turkoosi resori istuivat vierekkäin kangaskaapin hyllyllä ja siitä se sitten lähti.
Laitoin napit toiseen takaraglansaumaan, kuten alkuperäisessäkin on koska kaksoisneulan käyttö koneessa osoittautui mahdottomaksi enkä uskaltanut luottaa siihen, että kaula-aukko joustaisi tarpeeksi tavallisella suoralla ompeleella ommeltuna. Väreistä tykkään ihan hulluna.

Turussa järjestettiin vappuviikolla vauvojen kulttuuriviikko, johon mekin osallistuimme. Siellä näin eräällä suloisella pikkuneidillä vastaavanlaisen tunikan. Joten ryöstin senkin idean.
Mustaa ja piristykseksi vaaleanpunaista. Aplikaatioon en ole tyytyväinen mutta siinä se nyt jököttää. Kuvissa näkyy hyvin Stellan kävelyharjoitukset. Mennään hieman huojuen, hyvin varovasti, välillä kieli keskellä suuta mutta intoa täynnä. :)

Kaavat: Muokattu Ottobren kaavoista niin, etteivät pahemmin enää muistuta alkuperäisiä.
Kankaat: Lohenpunainen ja musta trikoo Eurokangas, resorit Myllymuksut.  

10 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Hienoja! Aplikaatio näyttää minusta todella hyvin onnistuneelta! Sopii hienosti mustalle kankaalle. Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa joka koneiden kanssa tuskailee :)

Inkeliina kirjoitti...

Kivoja!

Minna kirjoitti...

IHANIA! Punainen on kyllä just kuin esikuvansa.

PaaPii kirjoitti...

Voi että mä tykkään tästä mustasta!! Minusta aplikaatio näyttää tosi siistiltä!

Sanna kirjoitti...

Just niinkuin esikuvansa! (Meil on tää pinkkinä, joten tietenkin tykkään...) Ja tuo aplikaatio on hiano!

Ilona kirjoitti...

Voi vitsit kun en ole yhtään ehtinyt kommentoimaan... Ihania juttuja olet taas tehnyt ja mollakin tossa alhaalla on söpönen:)

Ja kiitos tunnstuksesta, nappaan sen mukaani;)

Vecka - Vecka kirjoitti...

Hienot mekot! Applikaatio näyttää kyllä hienolta mun mielestä!

Hanna kirjoitti...

Ihania luomuksia jälleen :) Voi sitä sun ompelukonetta... mun ompelukone seisoo täällä ihan ilman käyttäjää, tuu tänne ompelemaan ;)

Nea kirjoitti...

Mun Singeri teki kanssa hyppytikkiä ja pistin sen huoltoon. Huoltomies neuvoi että kannattaa käyttää Singerin neuloja kun niissä on jotenkin sen alalangan nappaava kohta vähän alempana kuin yleisneuloissa. (Kirjoitan nyt tiedoksi jos se sattuisi sua auttamaan)

Estetiina kirjoitti...

Hyvä idean olet ryöstänyt! Ihan mielettömän kiva mekko. Mä puolestani ryöstän idean sinulta ja kehittelen vähän eteenpäin... :)