torstai 20. toukokuuta 2010

Muiden muruille

Ompeluvimmani ´huono puoli´ on se, ettei Stella ehtisi millään käyttämään kaikkia niitä vaatteita, joita äiti ompelee hullun kiilto silmissään. Joten muiden muruset saavat aina välillä ´tuotteitani´. Tällä kertaa saajina olivat Stellan serkku sekä pikkuserkku.


Kaksi hametta. Punaisesta tuli ihana mutta luonnonvalkoiseen en ole yhtään tyytyväinen. Osittain se johtuu värittömyydestä sekä siitä, että oli pakko ommella vanhalla koneella. Vanhus toimi hetken hyvin, kunnes väsähti; mm. vyötärön nauhanreijät, jotka tein napinläpinä, ovat kauheat. Onneksi neidin äiti ei välittänyt vaan oli ihastuksissaan.

Ja neidille vielä teekannu-tunika. Tuttu, turvallinen, aina toimiva. 

Pikkuserkkumies sai paidan. Sisarelleni järjestettiin jälkipolttarit ja näin serkkuani pitkästä aikaa siellä. Halusin viedä hänen pojalleen jotain itsetehtyä ja ompelin autopaidan. Oli hauskaa päästä ompelemaan pojalle pitkästä aikaa.

Kaavat: Ottobre; Garden Flowers-hame (1/10) koko110, Hertta-hame (1/09) koko110, Teekannu-tunika (4/07) koko110, Pinaatti-trikoopusero (1/10) koko92.
Kankaat: Vichy-ruutu, punainen puuvilla, kukka-trikoo Eurokangas. Baby cord, lime resori Myllymuksut. Valkoinen trikoo Virpakka.

7 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Kivoja olet jälleen tehnyt! Tuo ensimmäinen hame on kyllä tosi kaunis! Eikä miusta toisessakaan ole mitään vikaa!! Vaalea on, mutta varmaan erilaiseen käyttöön kuin kirkkaampi hame. Aivan oiva esim. kevään juhliin tms. :)

-piia- kirjoitti...

Kivannäköisiä vaatteita :)
Ja minä tykkään oikein paljon tuosta vaaleasta hameesta.

Ja pitääpä vielä mainita, että pidän paljon tuosta tavastasi ilmoittaa käyttämäsi kaavat aina postauksen lopussa erikseen pikkutekstillä :)

-TIINA- kirjoitti...

Ihania hamosia! Mulla on kans piirrettynä toi Hertta hame mutta ei ole vielä päässyt ompeluun saakka...

PaaPii kirjoitti...

Kivoja vaatteita! Meidän lapset ei ehdi rakastaa kaikkia äidin hullunkiiltosilmissä tekemiä pehmoja :D Sinun hulluutesi on paljon hyödyllisempää! :)

NorppaStiina kirjoitti...

Piia; Kiitos! Olen usein harmitellut sitä, että joku tekee jotain ihanaa ja olis kiva koittaa samaa mutta tiedot puuttuu. Joten päätin ratkaista ongelman muille omassa blogissani. :)

Paapii; :)

Inkeliina kirjoitti...

Kivoja ompeluksia!

Jonglören kirjoitti...

Ojojoj så duktig du är på att sy. Gillar dina applikationer. Själv är jag för otålig för att arbeta med applikationer.