torstai 3. joulukuuta 2009

Nappi-tunika ja kangasholistin tunnustuksia

Lähestyvän joulun ja saumurin puutteen takia - ei inspaa tehdä vaatteita kun ei ole sitä hiiputin konetta - on kauhen vähän kerrottavaa ja näytettävää. 

Jotain olen sentään saanut aikaiseksi.
Tämä paita on ollut suunnitteilla jo pitkään. Stellalla on ollut kaksi Lindexin paitaa samalla idealla ja ne on ollut niin tykättyjä, että ajattelin kokeilla onnistuisko sellaisen tekeminen ihan omin käsin. Ja jälleen kerran lempiväriyhdistelmässäni: ruskeaa ja vaaleanpunaista.

Ruskea valkopilkullinen trikoo on ollut kangaskaapissa jo pitkään ja nyt se vihdoin pääsi käyttöön. Olkapäällä on piilonepparit pukemisen helpottamiseksi. Olen oikein iloisesti yllättynyt kuinka kiva ja onnistunut tämä on. Kaveriksi tunikalle vaaleanpunaiset legginsit et voilá!

Tämä tuli postissa tänään täältä.

Nämä Iinun paketit ovat niin kauniita, ettei niitä malttaisi avata! Nämä löytyivät paketin sisältä.

Pallofleeceä ja pallotrikoota. Molemmat aivan ihanan tuntuisia. Viime viikolla postista tipahti vielä lisäksi nämä. (Jotka näyttävät pesun jäljiltä kauhean ryppyisiltä!)
Kun pääsen vauhtiin kankaiden tilaamisessa niin ehdin jo toisessa päässä unohtamaan mitä olen tilannut. Nyt tilasin fleeceä kahdesta paikasta yhteen ja samaan takkiin, neljää eri babycordia yhteen mekkoon (pinkkikuviollinen ja pinkki täältä sekä valkoinen ja valkoinen kirjailtu täältä) mutta onneksi vain yhtä velouria (täältä). Toisaalta velouriin mulla olisi ainakin kolme eri ideaa... Toisaalta kaapin perältä löytyi loppukesästä tilattua ruskeaa velouria (täältä), jonka olemassa olon olin täysin unohtanut. Olen kangasholisti. Myönnän.

7 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Tosi suloinen tunika! Malli näyttää tosi kivalta. :) Ihania kankaita olet tilannut. Tekis itsekkin mieli tilata Iinulta noita pallotrikoita.. Koitan nyt vähän rajoittaa taas välillä, kun entisiäkin on aikas paljon siunaantunut :D

Satu kirjoitti...

Kankaita ei voi olla KOSKAAN liikaa! Ja sitäpaitsi sanontakin kuuluu että aika tavaran kaupitsee! T: Satu, myöskin kangasholisti

Meiju kirjoitti...

Onpas ihania ompeluita ja kankaita!

Riikka kirjoitti...

Täälläkin holisti, joka välillä tuhoaa (nyt se vaihe) ja välillä hamstraa. Hamstraus onnistuu AINA paremmin kuin tuhoaminen!

Kiva tunika, onko etunapit koristeet vai aukeaako ne myös?

Mun Iinu-paketti ei ole ollut noin nätti! Ihana kyllä!

~Maria~ kirjoitti...

Suloinen paita!

Tunnustan myös, olen Maria ja olen kangasholisti! Yksi seinällinen hyllyt täynnä... Tuo netistä tilaaminen on välillä liiankin helppoa, mutta toisaalta, onhan materiaaleja oltava, jotta sitten inspiksen iskiessä pääsee hommiin! ;)

Nanni kirjoitti...

Kiva kuulla että muitakin kangasholisteja löytyy! :D Nettikaupat ja ihanat blogit eivät suinkaan helpota yhtään asiaa! ;) ihania kankaita sulla, pitäisköhän.. no ehkä tuhoan edellisiä ensin!

K kirjoitti...

Itsekin tilasin iinulta tuota pallofleeceä, on ihanaa! jäi kyllä harmittavasti 10cm vajaaksi tilaus, kun ilmeisesti vein viimeiset, mutta täytyy hieman soveltaa, niin eiköhän se onnistu mitä tuosta fleecestä suunnittelin! :)