maanantai 29. syyskuuta 2014

Kietaisumekko ja helmet

Ehdin ompelemaan vielä yhden mekon ennen töiden loppumista. Ja ehdin käyttämäänkin sitä töissä. Olen aina pitänyt kietaisumekoista ja tämä onkin ollut eräs suosikkivaatteistani viime aikoina. 

I did one more maternitydress for myself. I´ve always liked wrap dresses so this was a perfect pattern for me.


Kaava: Burda 6957.
Kangas: Eurokangas


Minusta on ihana olla raskaana ja rakastan tätä masua. Joten on ollut kiva, että myös raskauden aikana on ollut kivoja omannäköisiä vaatteita, joissa masun voi tuoda kauniisti esille. 
Kaavassa on ihanat laskokset rinnan ja masun päällä, jotka tekevät sen, että mekko istuu kauniisti. 
En ole ihan varma, teinkö jotain väärin tuon helman kanssa, kun se on noin pitkä tuosta edestä. Sovitaanko, että se on eräs mekon jujuista? ;) 

I love being pregenant and I love the Belly. So, it´s been nice to have nice clothes that bring out the belly in a pretty way.  


Meillä on opiskelukavereideni kanssa tyttöporukka, joka on tiiviisti tekemisissä. Jotta treffit eivät hukkuisi arjen jalkoihin olemme sopineet jokaiselle ´oman´ kuukauden, jonka aikana kyseinen henkilö järjestää jotakin ohjelmaa muille. Elokuu oli minun kuukauteni ja järjestin korukurssin ystävilleni. 

I have a circle of friends that we went to Uni together. We have a system that each of us has an ´own´ month when you try to come up with something nice to do together. My month was August and I organized a jewellery making course for my friends. 


Tein itselleni helmet. Koska koruja on melkomoisesti halusin tehdä itselleni yksinkertaiset korut, joita tulisi käytettyä. Ja helmet ovat minulle juuri tällaiset. 
Ylemmissä mekkokuvissa helmet ovat käytössä. Ne ovat kivan sirot ja sopivat lähes asuun kuin asuun. 

I made pearls for myself. Cause I have loads of jewellery I wanted to make something I´d use. Something simple. And pearls are just that. 

Tarvikkeet: Blingi. 


7 kommenttia:

Mariiqa kirjoitti...

Kaunis mekko, kauniit korut, kaunis nainen ja kaunis vauvamasu! <3 oliko korukurssilla ulkopuolinen vetäjä vai sinäkö? Idea on mahtava!
Onnea loppuodotukseen!

Unknown kirjoitti...

Oi, miten kauniita nuo korut! Kunpa osaisin (ja jaksaisin) itsekin tehdä tuollaisia. Ihana on myös mekkosi! Raskaanakin on kiva pukeutua kauniisiin vaatteisiin.

Krista kirjoitti...

Upeat helmet! Raskausaika oli minustakin ihanaa aikaa :). Mekko sopii sinulle erityisen kauniisti!

-Jaana- kirjoitti...

Oikein tyylikäs ja onnistunut mekko! Ja kaunis vauvamaha <3 Myös minua kiinnostaa oliko korukurssilla joku vetäjä vai opastitko itse? Tosi loistava idea tavata säännöllisesti: arki tuppaa olemaan niin kiireistä, että treffit ovat harvassa :/

diipadaapa kirjoitti...

Ihailen monitaituruuttasi! Kyllä jäisi itsellä korut vaiheeseen, kuten lapasetkin :D Olet todella nätti ja onnea loppuraskauteen :)

Sanna kirjoitti...

Kaunis mekko ja äärettömän kauniit korut!

Kanneli kirjoitti...

Mekko on todella kaunis :)