perjantai 26. lokakuuta 2012

Sinistä, valkoista ja raitaa

Mitä vanhemmaksi tulen sitä vahvemmin huomaan viehtymykseni tietynlaisiin vaatteisiin ja tyyliin. Klassista raitaa, punaista, valkoista ja sinistä. Siihen huomaan päätyväni lähes joka aamu. Muutama vaate lisää kaappiin, jotta aamut helpottuisivat.

Tälläisiä mekkoja oli keväällä ja kesällä paljon. Himoitsin sellaista monesta mallistosta mutten oikein löytänyt sellaista, joka olisi istunut minulle. Joten kun tuli vastaan pala Nanson raitatrikoota, tiesin heti, mitä siitä tekisin.


Tein mekon jo kesällä (kuten seuraava kuva paljastaa) mutten ole saanut siitä kuvia kun se on aina ollut pesussa. Onneksi eräänä maanantaiaamuna kamera oli viikonlopun juhlien jäljiltä vielä kassissa niin sain kuvat otettua luokassa ennen työpäivän alkua.


Toinen syksyn suosikeista töihin on ollut raitapaita. Kangas oli marinoitunut kaapissa pitkään ja lopulta päätin, että nyt se on tuhottava. Näin kesän Ruotsin reissulla kaupan ikkunassa vastaavanlaisen paidan. En [tyhmänä] ottanut kuvaa (mitä sitäkin usein teen, jos näen kivan vaatteen jossain), joten muistin varassa mentiin.

 Hyvä tuli ja on ollut ahkerasti käytössä vaikka ensin mietin onko se ihan höntin mallinen minulle. Mutta paita on supermukava, joten menköön. ;)

Kaavat: Mekko; Sömnads magasin (4/12), paita; oma.
Kankaat: Eurokangas.

9 kommenttia:

Manda kirjoitti...

Kauniita vaatteita ja sopivat sinulle hyvin. Olet osannut valita tyylisi. :)

Kanneli kirjoitti...

Erittäin kauniita paitoja molemmat. Sopivat sinulle tosi hyvin.

Inkeliina kirjoitti...

Ei lainkaan höntin mallinen, vaan tosi kiva!

Anna kirjoitti...

Todella kauniit! Ja mielestäni paidan malli vaikutti oikein hyvältä. Tu raitamekko on kyllä ihan super-ihanan näköinen, Vau!

HeiDu kirjoitti...

Todella kiva tuo viimeinen paita! Aivan ihanan mallinen. Tykkään tosi paljon!!!

Caorann kirjoitti...

Tosi ihanan näköisiä vaatteita. Varsinkin paita on niin kiva, että mietin jo, että miten itse osaisin tehdä vastaavan. :)

Nipsu kirjoitti...

Tykkään molemmista TOOOOSI paljon! Etenkin tuo mekko, aivan ihana! Vaikka minkämoisella kuosilla siitä tulis kyllä hyvä, mutta raitainen on ehdoton suosikki :)

Mervi kirjoitti...

Kauniita! Sopii sinulle tosi hyvin :)

Lepäävä esteetikko kirjoitti...

Loistavia käyttövaatteita, olen kade.