sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kiireen keskeltä

Kevät. Ihana vuodenaika, mutta minulla on aivan järjettömästi hommia. Varsinkin toukokuu on tiukkaa työntekoa. Työteon lisäksi päällä on kuumeinen työnhaku. Ensi syksyksi olisi löydettävä töitä.
Olen tehnyt kaikenlaisia käsitöitä lievittääkseni stressiä, mutten ole saanut aikaiseksi päivitellä niitä tänne blogiin. 

Korjataanpas tilannetta hieman.



Tein itselleni kevätkorun. Memory-vaijeriin pujottelin helmiä - lasisia; kirkkaita ja klassisia sekä hopeaa ja muutaman piristyksen killumaan.


Ystävälleni tein synttärilahjaksi yksinkertaisen korun. Tämä oli oikea pikakoru. Puoli tuntia ennen lähtöä tajusin, että olin ajatellut tekeväni korun, mutten ollut tehnyt sitä. Mutta ehdin tekemään korun ennen juhlia ja olin jopa ajoissa juhlissa.



Stellan PP* täytti 3vuotta ja lahjaksi halusin tehdä jotain itse. Kaapista löytyi tasan yksi pojalle sopiva kangas. Joten kesäksi t-paita. Ja tyylilleni uskollisesti jotain pikku kikkaa oli keksittävä. Joten pienet tikkaukset yhden tähden ympärille oli pakko päästä ompelemaan.


Meillä oli blogityttöjen kanssa treffit ja halusimme antaa itsetehtyjä lahjoja Inkeliinalle, joka sai suloisen pojan. Tein tällaisen pienen pöllön, jota on kiva mutustella ja hiplailla.

* Potentiaalinen Poikaystävä
Kaava: t-paita More Gray (Ottobre), pöllö oma.
Kankaat: Ikasyr, huovat Presento, ruskea pilkullinen Va-Rit.
Helmet: Blingi, Tiimari.

7 kommenttia:

Saila kirjoitti...

PP-hihih! Vitsit mikä lyhenne. Ihku tuo pöllö ja korut myös. Paljon sä ehdit kaiken keväthässäkän ohella kyllä! :) Mulla on tää kevät ollukki uuden työn myötä PALJON rauhallisempi entä yksikään aiempi. Ja tuo työnhakuhomma, blaaaah! Toivottavasti sulla tärppää ja löydät jonku kivan paikan!

Nova Melina kirjoitti...

Kivoja juttuja oot tehnyt! Toi pöllö ihan ylisöpö. :)

Mirka kirjoitti...

Ihania juttuja taas!! Koru on todella kaunis. Ja tuo pöllö mahtis :)

Tsempit työtilanteeseen! Se on kyllä stressaavaa kun ei tiedä jatkosta, mutta, onneksi asiat aina jotenkin ratkeaa :)

Nipsu kirjoitti...

Ihan mieletön toi ylin koru!! Se on just mun näköinen... Paljonkohan maksaisi, jos kiireen keskellä tekisit minulle tuollaisen?! (tai vaikka kesällä kun helpottaa) Se on ihana! PP* :D meilläkin on täällä sellainen, tai se on jo ihan oikea kai koska pussailevat jo hoidossa (A P U A!!) Ja kun tämä poitsu oli etelässä, hän toi S:lle kaksi kaunista rannekorua tuliaisiksi, IHANAA :)

Susanna kirjoitti...

Ihania ovat nuo sinun tekemäsi korut! ja mutustelu pöllö on söpö :)

Tähtianis kirjoitti...

Vau! Onpa hieno! Mulla taitaa olla aika pitkä matka noin kauniiseen ompelu jälkeen :D

Tytteli kirjoitti...

Tosi kauniita koruja, upeita kerrassaan!! Liitynkin samantien lukijaksi, jos vaikka jatkossakin vinkkejä saisin täältä ;)