tiistai 8. marraskuuta 2011

Black and white

Lempiväriyhdistelmäni. Klassinen. Toimii aina.

Törkeästi kopioin Ilonan idean ihanasta kukonaskel-kankaisesta mekosta. Tai no, tämä on jo plagiaatio; sama kaava, sama kangas. Kun saisi vielä samanlaisen kropan kuin Ilonalla. ;)Ihana kaava, jota käytän varmasti vielä uudelleenkin. Tosi kaula-aukkoa muokkaan vähän isommaksi. Tätäkin jo muokkailin, mutta vieläkin saisi hieman säätää.

♥ ♥ ♥

Stellalle tulee hankittua aina välillä myös mustaa. Väri ei pienelle vaalealle tytölle ole paras mutta valkoiseen, pinkkiin, vaaleanpunaiseen tai punaiseen yhdistettynä toimii pienelläkin tytöllä.

Tämän mustan H&M paidan olen ostanut joskus alesta. Tuunailin siihen kruunun meidän ´Insellalle´ (=prinsessalle). Kaiken pitää olla tavalla tai toisella ´insellaa´. Nyt se siis on alkanut. ;)


♥ ♥ ♥

Stella on saanut viimeisen puolentoista kuukauden aikana kolme pikkuserkkua. Vanhin näistä uusista tulokkaista (nyt 7.vkoa) sai housut ja hipla-lapun. Pojan vanhemmat ovat molemmat arkkitehteja ja rakastavat kaikessa tuota mustan ja valkoisen yhdistelmää, joten väriä ei tarvinnut kauaa miettiä. Vähän punaista joukkoon piristämään.


Muistakaa osallistua arvontaan!

I love the combination of black and white. It´s classic and beautiful.

I admit. I so copied this dress from Ilona. I just fell in love with it and bought the same fabric and used the same pattern. 

Stella has started with her princess-phase. So a crown to brighten up a basic black t-shirt. 

There´s a babyboom in my family. Two of my cousins have had babies within the past six weeks and another one is due any day now. The oldest of these newbies got a pair of pants and a ´tag-rag´. My cousin and his wife are both architects and love the combination of black and white so I played it safe by choosing black for the little guy.

Kaavat: Lana Ottobre(5/2010). Vauvan housut; oma, koko 62/68.
Kankaat; kukonaskel-trikoo Jättirätti, velour Eurokangas. Silitettävät strassit messuilta.

4 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Hyvännäköinen!

Ilona kirjoitti...

Hyvältä näyttää!! Ja et muuten ole nähnyt mua uikkareissa, kyllä painovoima ja kolme raskautta ovat tehneet tehtävänsä;)

Nunu kirjoitti...

Hieno on! Klassisen kaunis.

~Maria~ kirjoitti...

Tosi hieno ja tyylikäs tuo mekko!