tiistai 20. syyskuuta 2011

´Hootus´

Meidän neiti on tosiaan venähtänyt. Tuntuu siltä, että lähes joka aamu kaivan kaapista hootus (=housut), jotka totean liian lyhyiksi. Joten muutamat lisää helpottamaan tilannetta.


Ihastuin syksyn Ottobressa olleeseen superstrech malliin ja tein niitä parit.Toiset vaaleanpunaisesta strechsametista, joihin kirjoin koneella koristeet takataskuihin. Toiset farkkutrikoosta. Näidenkin takataskuihin olisi pitänyt kirjoa jotain mutta innoissani unohdin. 

Olisi pitänyt tehdä yhdet ja testailla ja sitten tehdä lisää mutten malttanut. Vähän ovat leveät eivätkä istu ihan niin hyvin kuin haluaisin, mutta tähän hätään riittävät kyllä. Malli on tosi kiva. Jatkossa hieman kavennan niin se on täydellinen tuolle meidän hoikkeliinille.

Tällä hetkellä ompelukset ja käsityöt saavat odotella. Arki vie energiat ja ajan. Tekis mieli tehdä vaikka mitä (varsinkin kun pinterestissä ihmettelee ;)), mutta aikaa ei tunnu vaan löytyvän.

Still it seems Stella doesn´t have pants, even though I´ve made a few pairs already. I made a few more, so I don´t have to panic in the mornings. 

Kaava: Ottobre (4/11) Superstrech, koko 98. 
Kankaat: farkkutrikoo Furulunds (Västerås), vaaleanpunainen Jättirätti.

6 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Kivat! Onko noissa vetskari?

aeno kirjoitti...

Kivat on housut :)

Nuo Ottobren housukaavat on kyllä käsittämättömän leveitä meidänkin hoikkikselle. Saa useamman sentin veistellä reunoista pois.

Liisa T. kirjoitti...

Hyvännäköset byysat! Ymmärrän tosi hyvin, että aina ei aika ja energiat riitä.. Sitä on ollu ilmassa täälläkin välillä pahastikin.

Hiipu kirjoitti...

Tosi hyvännäköiset ja hyvin istuvat pöksyt!

NorppaStiina kirjoitti...

Ilona; Ei ole vetskaria. Dagiksessa toivottiin sellaisia missä ei olisi vetskaria eikä nappia että neiti pääsee itse nopeasti ja kätevästi vessaan. :) Äiti totteli ja teki työtä käskettyä. ;)

PikkuHoo kirjoitti...

Hienot housut, pitää pitää tuo kaava mielessä :)