torstai 21. lokakuuta 2010

Pilkkuhuppari

Tämä huppari on odottanut valmistumistaan jo ikuisuuden. Kun huppari oli melkein valmis tajusin, että resoria ei ollut tarpeeksi. Kun kävimme kesällä Ruotsissa ostin kahta vaaleanpunaista resoria ja sain vihdoin hupparin tehtyä valmiiksi.
Kangas on lojunut kaapissa jo pitkän aikaa. Odottanut oikeaa projektia, jotain sellaista johon raaskisin kankaan käyttää. Kaava on oma enkä ole lainkaan tyytyväinen. Liian pitkä eikä siitä tullut lainkaan sellainen kuin ajattelin. Kuuluu sarjaan ´tulipas tehtyä´. Mutta kangas ja värit ovat ihanat!

This hoodie has been waiting in the closet for a long time to get finished. And I´ve waited to use this fabric for ages. When I finally decided to do a jacket for Stella with a pattern of my own, it didn´t come out quite as I planned. That´s life (and sewing) I quess. But I still love the fabric and the colours!

Kaava: oma.
Kangas: Ruskea pilkullinen Hilco Tygpyssling, vaaleanpunainen pilkullinen JättiRätti, vaaleanpunainen resori Furulunds (Västerås).

8 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Mun silmään näyttää kyllä hyvältä kaavakin! Värit ihanat:)

Katja kirjoitti...

Ihana tuli! Minäkin ompelin tuosta ihanasta kankaasta jemmaan lyhythihaisen takin. Se ei kyllä ole noin nätti läheskään. Mutta kangas on tosiaan ihanaa! :)

-Anni- kirjoitti...

Minusta tosi ihana!
Ja teidän tytöllä on kasvanut upeat kutrit ♥

Sani kirjoitti...

Herkullinen huppari :)

Sanna kirjoitti...

Noh, noh! Musta tuosta tuli oikein kiva! Mietin jo, että missä lehdessä tuo kaava on ja pöh, ei olekaan missään... :)

Caorann kirjoitti...

Hyvältähän se näyttää ja värit on taas tosi ihanat! :)

PaaPii kirjoitti...

Ihanahan tuo on! Ja sinun pettämättömällä maulla tehty. Ihanat värit ja kankaat taas!

Carula Q kirjoitti...

Eikä, tämähän on ihana.