perjantai 2. lokakuuta 2009

Maitosuklaata ja vaahtokarkkeja

Pilkkutunika ja legginsit 
Olen aina ollut tarkka omasta pukeutumisestani ja nykyään tarkka myös siinä mitä Stellalle puetaan päälle. Olen tarkka mm. siitä, että vaatteet sopivat yhteen ja sukat asukokonaisuuteen. Mieheni mielestä olen vähän hassu mutta minkäs teet? Erityisesti pidän valmiista seteistä; paidasta ja hameesta, tunikasta ja legginseistä, jne. joissa on samaa kangasta tai ideaa ylä- ja alaosassa. Säästää aamulla yhteensopivien vaatteiden pähkäilyltä.
Löysin tämän pilkkukankaan kesällä Turusta ja ihastuin heti ruskean ja vaaleanpunaisen yhdistelmään. Ihana lämmin ruskea tasoittaa vaaleanpunaisen söpöyttä ja makeutta. Tiesin heti kun näin kevään Ottobressa Muksis-tunikan, että pilkkukangas sopisi siihen. Ja tunikan kaveriksi ruskeat legginsit.Tyyliltään kangas sopiikin täydellisesti. Mutta ompleuvaiheessa huomasin, että kangas on niin litrua, että sen käyttäytyminen on täysin ennalta arvaamatonta. Ja kaulukselle on tehtävä jotain. Kirjekuorikaulukseen sopii -näemmä- paremmin tukevammat ja ryhdikkäämmät kankaat. Ehkä nepparit piiloon kauluksen sivuille?
Hihoissa on kääntövaraa, joten tunikaa voi käyttää pidempään. Ehkäpä pitää vielä ommella kokoa suuremmat legginsit...
Katkaisin (taas) kaksoisneulani taskua ommellessani. Tällä hetkellä kaksoisneulat ja minä olemme huono yhdistelmä. Mutta olen lopputulokseen tosi tyytyväinen. Mansikkavaahtokarkkeja ja maitosuklaata. Nam!

Kaavat; Muksis-tunika Ottobre 1/09, Lelle-legginsit Ottobre 6/08
Kankaat; Vaaleanpunainen pilkkukangas Jättirätti, ruskea puuvilla-elastaani trikoo Eurokangas.

1 kommentti:

~Maria~ kirjoitti...

Suloinen on! Tuo suffeliväritys on niin ihana. Nepit tosiaan voisi toimia kaula-aukossa.