torstai 15. lokakuuta 2009

Kukkia

Olen halunnut jo pitkään ommella bodyn Stellalle mutta en ole vielä uskaltanut. Nyt rohkaisin mieleni ja vakosamettihousujen kaveriksi tuli kukkabody.


Body on kokoa 74 ja housut 80. Hassua kyllä housut ovat sopivan pituiset (olisivat saaneet olla pidemmät) ja bodyn hihat taas liian pitkät. Käytin vaaleanpunaista kukan keskustassa sekä satiininauhavyössä, jolloin bodyä voi käyttää vaaleanpunaisten alaosien ja housuja vaaleanpunaisten yläosien kanssa. Aplikaatiossa olisi pitänyt käyttää irtirevittävää tukikangasta mutta sitä ei kotona ollut ja oli illalla ihan pakko päästä ompelemaan.

En ole ihan varma jaksanko tapella bodyja enempää vai päädynko ostamaan ja tuunaamaan valmiita. Housujen kaava on ihana ja aloitinkin ompelemaan samalla kaavalla myös toisia housuja Stellalle. Jotenkin pienelle hoikkeliinille sopii tuollaiset vähän leveämmät pöksyt.

Neiti pääsi esittelemään uusinta taitoaan - tukea vasten seisomista. :)
Kaavat: Ottobre; Body 1/06, Susette-housut 1/08
Kankaat; Body puuvilla-elastaaanitrikoo Eurokangas, Vakosametti (Hilco) PalaTupa. 

7 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Suloinen body ja kaunis aplikointi :) Noissa bodyissa on kyllä melkoisesti hommaa.. Housut on tosi kivan näköiset ja ihana kangas!

Riikka kirjoitti...

Voi mikä ihanuus!! Tuo vyö on varmaan kiva tutkittava =).

Maria kirjoitti...

Tosi hieno :) Kiva kangas noissa housuissa ja vyö on oikein piste iin päälle. Mahtaako tuo housukaava olla vajaamittaisille housuille? Se selittäisi sen että ovat nyt sopivat. Ajattelin vain, kun Ottobre tekee harmillisen usein kaavoja vaajaamittaisiin housuihin, vaikka ne on minusta ainakin tosi epäkäytännöllisiä.

Ilona kirjoitti...

Hieno asu! Kyllä neidin kelpaa:)

Hanna kirjoitti...

Voi mikä pikku neiti siellä. Housut näyttää tosi kivoilta! Onhan nuissa bodeissa oma hommansa. itse oon niitä kolme yhteensä ommellut ja nyt ajattelin selättää bodykammon ompelemalla vauvalahjoiksi kietaisubodeja, saas nähdä muutanko ensimmäisen bodyn jälkeen suunnitelmia :D

~Maria~ kirjoitti...

Voi suloisuus, sekä neitiä että vaatteita!

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Tein omalle 10 kk neidille samalla kaavalla koolla 86cm housut ja on sopivat, neiti on n. 76 cm pitkä, eli noi housut on vajaamittaiset istuessa kuten ottobren kuvassakin jossa lapsi istuu. Niissä voisi kyllä selvemmin olla maininta siitä... no eipähän neidit kompastu lahkeisiin. Kivannäköistä jälkeä sulla täällä!