maanantai 27. huhtikuuta 2015

Blingiä arkeen

Neitokaiselle ei enää kelpaa ihan mikä vain. Hänellä on selkeä mielipide mistä hän pitää. Jos hän sanoo ei se myös on ei myös myöhemmin. Joten äidin ompelut hänelle ovat olleet vähän vähemmällä, kun mikään ei ole neitiä innostanut. 

Little Miss has a strong oppinion about her clothes and what she likes and doesn´t like. If she says no, it stays no. So I haven´t sewn anything for her in a while.

Kaava; Flow (Ottobre 4/2012) muokattuna.
Kangas; Joustocollege Jättirätti, paljettikangas Eurokangas. 


Mekkotehdas-blogissa oli joskus paljettikankaasta tehty applikaatio. Ostin jo silloin samaista kangasta Eurokankaasta, mutta kyseinen kangas on odottanut vuoroaan ainakin vuoden (ellei kaksi..) kangaskaapissa. 
Neitokainen pyysi itselleen vaatetta, jossa olisi blingblingiä ja kangas tuli mieleeni.

In the Mekkotehdas-blog was a beautiful application made from a sequin fabric. I bought the fabric then (a year maybe two ago) but haven´t had the inspiration to use it earlier. But now when Little Miss asked for something with bling in it I remembered the fabric.    


Edessä on iso s-kirjain ja taakse leikkelin vielä pienen sydämen. 

In the front there´s a big s and in the back a little heart. 

6 kommenttia:

Hanna Fagerholm kirjoitti...

Ihanaa blingiä ❤️

Krista kirjoitti...

Ihana ja varmasti mieleinen :)

Lenok kirjoitti...

Ihana tunika! Minunkin tyttö tykkää blingblingistä :)

Ilona kirjoitti...

Ihana! Mäkin olen joskus jemmannut samaa tarkoitusta varten tuota paljettikangasta. Kiinnititkö suoralla vai siksakilla? Jospa ryhdistäytyisi ja ompelisi jotain...

Villa Pipo kirjoitti...

Söpöä! Hieno idea tuo paljettikankaasta tehty applikaatio. Eipä tulisi heti mieleen alkaa pujottelemaan paljetteja yksi kerrallaan:D

NorppaStiina kirjoitti...

Ilona; suoralla. Ja liimakangas alle. ;)