perjantai 10. huhtikuuta 2015

Vaunuverho vol.2

Vaunuverho nro 1 on ollut ihan loistava. Tosin valkoisen värinsä vuoksi hieman herkkä. Varsinkin Neitokaisen kanssa, jolla on tapana läväyttää hanskansa vaunujen päällä ja samalla hanskoissa ollut rapa/hiekka/kura on päätynyt vaunuverhoonkin. Joten oli tehtävä uusi, jotta vanhan saisi pesuun. 

The first pram curtain has proved to be super. Though the colour has been a bit delicate. Specially when Little Miss tends to put her dirty gloves on the pram and the curtain. So in order to get the old one washed I had to make a new one. 

Onneksi on olemassa ihania ihmisiä, kuten Jaana, jotka antavat palan himoitsemaani kangasta ja sain juuri sellaisen vaunuverhon kuin olin haaveillut. Ja samainen nainenhan on tehnyt upean ohjeen vaunuverhon tekemiseen. 

Thankfully there are wonderful people like Jaana who gave me a piece of this wonderful fabric. And she´s the same wonderful whos made a tutorial for a pram curtain.  

Kangas: Viljamin puoti.
Renkaat; Nappinja. 


Toiselle puolelle applikoin viirinauhan, joka mielestäni sopii vaunuverhoon hurjan kivasti. Niitä on tehty useissa blogeissa ja ompeluryhmässä ja ovat olleet toinen toistaan ihanampia. 

On the other side there´s a appliqued bunting. 


Yhteen viiriin piirsin kangastusseilla pienen pandan pitelemässä ilmapalloa. 

On one of the pennants I drew a little panda holding a balloon. 


Tänään lähdemme lasten kanssa Helsinkiin ja joko lauantaina tai sunnuntaina menemme LapsiMessuille. Hauskaa päästä sinne ensimmäistä kertaa! Olisi hauska nähdä siellä tuttuja, joten nykäisepäs hihasta, jos satut tunnistamaan meidän poppoon. ;) 

8 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Suloinen!!!

Ompiainen kirjoitti...

Ai kuin ihana! Itse en ole vieläkään saanut aikaiseksi vaunuverhon tekemistä, vaikka vauva on jo 9kk. Mulla on esikoisen peruja vielä ihan kaupasta ostettu verho, joten sillä on menty, vaikka se ei oikein silmää enää miellytä. Nyt oon kyllä ihan kade tuosta sun verhosta ;)

Hannariina kirjoitti...

Iik miten ihana!! Valkoinen pandakangas on just omiaan tuohon ja viirinauha tosi kiva idea :)

Mari kirjoitti...

Ihana!

Sari kirjoitti...

Voi miten söpöjä! En ole nähnyt ikinä tällaisia. :)

-Jaana- kirjoitti...

Vaunuverhosta tuli todella kaunis ja aivan mahtava tuo pieni panda viirinauhassa <3 Ihanaa, että pystyin olemaan avuksi :)

Susanna kirjoitti...

Viirit vaatteissa ja muissa jutuissa ovat alkaneet miellyttää minunkin silmääni ja tämäkään ei tee siinä poikeusta. Niin kaunis ja pieni panda on ihana <3

Kätsä kirjoitti...

Onpa ihanat vaunuverhot! Varsinkin nuo viirit!