maanantai 11. toukokuuta 2015

Suomu

Olen hurahtanut Instagramiin totaalisesti. Kuvia rakastavalle ihmiselle se on taivas. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, niinhän sitä sanotaan. Välillä kun tarvitsee oman hetken, kurkaan Instaan ja uppoudun. Joskus kuvaa ehtii vilaisemaan, joskus syventyä paremmin. Parhaisiin kuviin palaa takaisin ihastelemaan niitä uudelleen ja uudelleen. 
Olen löytänyt Instasta monta blogistia ja blogien lukeminen ja kommentointi on jäänyt vähemmälle. Mutta usein saattaa käydä niin, että törmään instassa kuvaan ja päädyn blogiin lukemaan tarinan kuvan taustalta. 
Kun näin Lämmin ilo-blogin Suomu-laukun se oli menoa. Palasin kuvaan uudelleen ja uudelleen. Kaivoin kaapeista lankoja ja päädyin -yllättäen- musta-valko-keltaiseen väriyhdistelmään. 

I´m totally hooked on Instagram. I love pictures and love to browse through the pictures when ever I have the tiniest moment for myself. The best pictures keep inviting you back over and over again. 
The fun thing is I´ve found the same people whose blogs I´ve been reading from instagram. Lämmin Ilo is one of them. 
I fell in love with this bag. Had to start crocheting the bag straight away with the yarn I had at home. 
Surprisingly I decided to use black, white and yellow. 


Langat; Mitä kaapista löytyi sekä Almina-puuvillalanka Paaposta. 
Hihna; vanha nahkavyö.Alussa käyttämäni valkoinen puuvillalanka oli paksumpaa, kuin uudempi ja tämä näkyy valmiissa laukussa. Laukussa oli sen verran hommaa, etten anna asian häiritä, vaan pistän sen uniikkiuden piikkiin. ;) 

The white yarn I used first was thicker than the newer one and it shows. But the bag took quite a bit of work so I won´t let it bother me. It makes the bag unique - right? 


Kirppikseltä sattui löytymään (muutaman viikon kiertelyn jälkeen) sopiva vanha nahkavyö, joka on juuri sopiva laukun hihnaksi.  
Vuoritin laukun ompelemalla laukkuun puuvillaisen pussukan, jonka ompelin koneella kiinni päälliseen. Vuorissa on kaksikin taskua, toinen tavallinen avoin tasku ja toinen pirtsakalla keltaisella vetoketjulla. 

I managed to find a perfect black leather belt for the strap. 
I made a lining from a cotton fabric. I made two pockets; an open one and one with a yellow zipper. 


Käytin ensimmäistä kertaa tuollaista magneettilukkoa. Se oli huomattavasti helpompi kiinnittää kuin luulin. Niitä taitaa tulla jatkossakin ompelemiini laukkuihin. Näppärä ja kätevä. 

I used a magnetic snap for the first time. It was a lot easier to install than I had imagined. 

10 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihana laukku! Teitkö tuon pyörönä vai tasona?

Hannariina kirjoitti...

Ihanaihanaihana! Juuri oikeat väritkin ;) Instaan en ole itse perehtynyt, pelkäänpä että se veisi miut mukanaan samantien. Ehkä joku päivä (sitten kun se on jo ihan so last season muille) ...

Piia H kirjoitti...

Insta on kyllä aarre. Itsekin olen sinne muutaman tovin kuluttanut :D laukku on kyllä niin hieno. Mulla odottaa kolmiokuosinen vetskaria ja hihnaa. Saas nähdä koska ehdin sen bloggaamaan.

piipadoo kirjoitti...

Wau, tosi upea! <3
Ja samat sanat instasta, se on niin nopea ja helppo, ihan koukussa! :D

-piia

Villa Pipo kirjoitti...

Laukun värien yhdistelmä on kyllä ihana, samat värit täälläkin menossa:) Todella hieno ja onnistunut laukku!

Fee- kirjoitti...

Ihana laukku ja ihanat värit. Tällä hetkellä itseänikin kiehtoo keltainen, pitäisi keksiä joku keltainen projekti, niin selviäis siitäkin :) Instagram on kyllä hyvä, aina ei jaksa lukea tekstejä ja tekee mieli vaan tuijottaa kauniita kuvia.

NorppaStiina kirjoitti...

Heidi; tein pyörönä, kun on kyse kuviovirkkauksesta. Langat kulkevat tuolla silmukoiden sisällä, joten pyörö on toimivin. Itse en osaa edes tasona virkata kuvioneuletta. Onnistuisikohan se? Ehkä pitää kokeilla joku kerta! ;)

Hanna Mi kirjoitti...

Tämä on kyllä tosi ihana laukku, värit ja kuvio <3. En edes uskalla kurkata Instaa, koukuttuisin varmasti.

Kirsi kirjoitti...

Huikea tuotos!

Sakru kirjoitti...

Wow mikä laukku! Ei ihme että kuva vangitsi. Minä puolestani meinaan vaikuttua tästä... :)