keskiviikko 29. elokuuta 2012

Tissis - täälläkin

Minäkin hurahdin tissiksiin. Tein heti kaksi.


Tämän vihreän tein tiistai-iltana kun keskiviikkoaamuna meillä oli viideltä lähtö Pietarsaareen. Ilmoitin miehelleni puoli tuntia ennen kuin Eurokangas sulki, että nyt on päästävä kangaskauppaan ja illalla mekko oli valmis.
Väri on jännä. Kävin Prismassa ja tajusin, että se on melkein Prisman vihreä mutta ei kuitenkaan. Toisella kertaa Stokkalla mietin, että ehkä se on enemmänkin Stokkan vihreä. Joka tapauksessa mekko on kaunis, yksinkertainen ja olen saanut valtavasti kehuja, kun minulla on ollut tämä mekko päälläni. Sekä väristä että mallista. Ja kesän vihreään villitykseeni mekko on sopinut mahtavasti!Tämä pilkullinen oli koeversio, joka on sekin päässyt käyttöön jo monesti kesän aikana. Mekko on kyllä käsittämättömän mukava ja helppo vaate.
Olen tehnyt näitä jo kolme. Yksi pitkähihainen odottelee tuolla kuvaamista. Esittelen senkin kun saan aikaa ja valoa kuvaamiseen.

Aloitin elokuun puolessa välissä uuden työn ja se on pitänyt kiireisenä. Iltaisin välillä olen ollut niin päästäni pyörällä, etten ole pystynyt tekemään mitään suurempaa aivotoimintaa vaativaa käsityötä.
Huomenna aloitan täydennyskoulutuksen ja odotan sitä innolla. Aiheet ovat sellaisia, että ehkä koulutus näkyy täällä blogissakin jollain tavalla. ;)

I too made a few of these dresses that a Facebook group and half of the finnish sewingblogs and seamstresses have gone totally mad about. I don´t blame them. The dress is really comfy and looks pretty. And the funny thing is it suits all kinds of body types.

Kankaat: Vihreä; Eurokankaan palalaari, pilkullinen; mahdollisesti JättiRätti (kangas on ollut niin kauan kaapissa, etten enää yhtään muista mistä se on...)
Kaava: ´Tissis´ Ompeluelämää ryhmästä.

* Tissis on Me&i:n Wallpaperdress-mekosta piirretty kaava, joka on kiertänyt pyörremyrskyn lailla Fabebookin Ompeluelämää ryhmässä. Kiitos Minnalle, jolta sain omani.

7 kommenttia:

S kirjoitti...

Nätti malli ja etenkin tuo vihreä on kaunis, sopii sulle hyvin.

Anni kirjoitti...

Tosi kivoja :) Ja vihreä kyllä sopiikin siulle jotenkin tosi erinomaisesti, joten turhaan ei ole ihmiset palautetta antaneet :)

Voin vaan kuvitella, kuinka työ ja varsinkin uuden aloittaminen hiljentää blogia. Mie vähän pelkään et omani lopahtaa siinä vaiheessa tyystin mutta aika aikaansa kutakin :)

Tsemppiä koulutuspäivään, ootamme innolla "blogissa näkymistä" :)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kiva mekko, varmasti on tosi mukava päällä! Näitä sitten pitkähihaisena talveksi :)

Inkeliina kirjoitti...

Voi että ku oot nätti tuossa ekassa kuvassa, vihreä sopii sulle tosi hyvin! Tosi hyvin istuvat mekot oot saanut ommeltua.

Ilona kirjoitti...

Oikein hyvännäköiset mekot!!!!

Saila kirjoitti...

Uusi työ?! Wau! Mun blogi on jo ihan kuollut, en ole kerenny kesällä tekeen mitään ja unohtunu koko homma. Jospa sitä tässä yksyn pimeinä iltoina virkistäytyis!? ;)

Kirsi kirjoitti...

Ihania mekkoja. Toivottavasti työelämän rasituksista huolimatta jaksat ommella ja blogata. Sulle on tunnustus blogissani: http://vaahtokarkkimonsteri.blogspot.fi/2012/09/urban-unisex-hoodie-and-pals.html