torstai 16. elokuuta 2012

Ariel

Neitokainen haluaa aina välillä syliin kun lueskelen blogeja. Kun Mekkotehtaan Sunna esitteli Tähkäpään neitokainen istui sylissä ja ilmoitti; "ÄITIIIII!!! Ihana nukke! Minäkin haluan!". Aloin selvittämään mistä nuken voisi saada ja päädyin Disney storen sivuille. Siellä oli kuva Ariel-nukesta ja neitokainen rakastui. Muusta hän ei seuraavan parin viikon aikana puhunutkaan. Ja kun vietimme kesälomamme aamusta iltaan yhdessä, sitä puhetta riitti. :)
Juttelin asiasta myös sisarelleni, joka on neitokaisen kummitäti. Kummitäti (joka tekee mitä vain kummityttönsä puolesta♥) pisti tuulemaan ja soitti parhaalle ystävälleen, joka oli lähdössä seuraavana päivänä Lontooseen. Ja niin kummitädin parhaan ystävän matkassa Englannista meille muutti Ariel.


Arielista on tullut kuin perheenjäsen. Neitokainen haluaa ottaa Arielin mukaan joka paikkaan. :)
Olin ajatellut, että neitokaiselle voisi hankkia jossain vaiheessa tyttö-nuken (ei siis enää vauva-nukkea) kun meillä ollaan jo niin isoa tyttöä. Joten Arielin bongaus tuli loistavaan saumaan. Yritämme olla hankkimatta ylimääräisiä leluja tms. neidille, mutta 3 ½-vuotis´synttärit´ olivat sopivasti heinäkuussa, joten sovimme kummitädin kanssa, että tämä oli hänen 3½-vuotislahjansa. ;)

Ja kyllähän merenneito tarvitsi ihmistyttönä ollessaan vaatteita.Mekko ja syksyksi tai lämpimäksi kesäpäiväksi huivi. Kesällä huivi suojaa ihanan punaisia hiuksia auringolta ja syksyisemmällä ilmalla huivin voi kietoa kaulaan.


Viileämpiä päiviä varten virkkasin villatakin ja lippispipon.

Mekkoja tytöllä ei voi olla liikaa! Ja jalkoihinkin tarvittiin jotain. Ei hienon neidin sovi tepastella paljain jaloin jatkuvasti.Eräänä iltana neitokainen alkoi itkemään; Arielilla ei ollut yöpaitaa! Seuraavana aamuna neidin riemulla ei ollut rajoja kun herättyään hän huomasi, että yön aikana Ariel oli saanut yöpaidan.

Olin unohtanut kuinka koukuttavaa tämä pienten vaatteiden ompelu onkaan. :) Ja onhan tuo nukke valloittava!
Tervetuloa perheeseen Ariel!

Little miss fell in love with the Rapunzel-doll she saw in Mekkotehdas-blog. I surfed the net and found out that Disney store sells all the wonderful princess dolls. Little miss saw the Ariel-doll and fell in love.
I mentioned it to my sister who is my daughters godmother and she called her best friend who was on her way to London the next day. My sister asked if her friend could look if she could find the Ariel-doll for little miss. And so for her 3½ ´birthday present´ she got the Ariel-doll. She´s so in love with the doll that she wants to take it every where with her. And the little mermaid needed clothes so mama sewed them for Ariel. 

Kaavat; omia (mallia otettu mm. Mekkotehtaan kirjasta ja blogista).
Kankaat; jämäpaloja eri ompeluksista.

19 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Mielettömän ihania vaatteita!

Heidi kirjoitti...

Suloinen Ariel ja niin paljon hälle ihania vaatteita!

Ilona kirjoitti...

I-H-A-N-A!!!! Mitä vaatteita! Olen myös miettinyt, että tuollainen nukke olisi tytölle ihana, mutta hän ei juurikaan nukeista välitä, ehkä joskus...

Anna kirjoitti...

Voi jukupätkä miten paljon suloisia pieniä vaatteita...mekkosia ja kaikkea ihanaa!!! Mistä olet bongannut nuo nuken mekkojen kaavat, vai ovatko omiasi? Aivan ihania!
Pitäisi saada nukeille vaatteita tosiaan aikaan, mutta muttaa...saamattomuus taitanee vaivata :)

Sannu kirjoitti...

Sä olet taitava! Kerrassaan ihania kaikki.Meille tuli kanssa tähkäpää nukke.Saa nähä osaisko koskaan tehdä vaatteita sille.

Mieli kirjoitti...

Ihana nukke ja ihania vaatteita!! :)

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

On nukella niin kauniit vaatteet - ja vähän eri tyyliä kuin oman lapsoseni kammotuksilla - napapituista nahkaliiviä yms...

Riikka kirjoitti...

Mä just meinasin tilata noita Disney storesta, mut sit en kuitenkaan...kun ajattelin, että joudun noita vaatteita tekemään, ja mulle nukenvaatteet ei ole se koukuttava juttu...
Miten sait noi sukatkin aikaan, vai kengät?
Ehkä mä nyt sit menen tilaamaan kuitenkin, kun ne 4v synttärit on ens kuussa :).

Lintuemo kirjoitti...

vau mikä garderobi! ihana tuo nukke kyllä, meille muutti vasta kirpulta Ariel, mutta se oli ihan tavis-barbie (1e) :)

Niina kirjoitti...

Ihania nukenvaatteita!

Nova Melina kirjoitti...

Onnea uudesta perheenjäsenestä! :) Ihania vaatteita oot tehnyt Arielille. Todella kauniita!!

Anonyymi kirjoitti...

Noita nukkeja saa Suomestakin, en nyt vaan saa päähäni mistä. Joku nettikauppa se kuitenkin on ja hintakin taisi olla pienempi kuin suoraan disneylta tilatessa.

Susanna kirjoitti...

Ihana uusi perheenjäsen teillä ja aivan mahtavia vaatteita olet tehnyt.

TanttaRalla kirjoitti...

Ihania vaatteita!!

Satu kirjoitti...

Nuo prinsessa nuket on niiiin ihania! Meille sellainen on tulossa joulupukin mukana, joten vielä saamme hetken odotella :)
Kauniita vaatteita olet ommellut. Luulenpa että itsekin hurahdan samallalailla!

Yomm kirjoitti...

Tosi ihania vaatteita! :)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida... Niin ihana nukke
ja siis varsinkin vaaatteet toista
kuin kaupan valikoimissa!

Olet kyllä taitava tekemään!

Pikainen googletus ja löysin sivut lelukauppa.tv
sieltä löytyy nukkeja!
Taidan kotiuttaa omalle tytöllekin ;) -Taina

HennaK. kirjoitti...

Taitaa meidänkin joulupaketeista tulla nuket:) Ihania mekkosisa olet ommellut.

Mirka kirjoitti...

IHANAT vaatteet! Ja tuo nukkee on kyllä niiiin ihana! Meillä ei vaan tytöt enää leiki nukeilla (2. ja 4. -luokalla), mikä on niin harmi! Ite leikin koko ala-asteen, mutta nykysin ei "voi" leikkiä nukeilla kun se on ihan tyhmää :( Eikä noita oikein pakottaakaan voi!