sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Uuteen vuoteen toivottavasti uudella innolla ja energialla

** Hyvää uutta vuotta 2012! **

Toivon kovasti, että saan kiinni ompeluinnosta sekä bloggaamisesta taas, pitkän hiljaisen kauden jälkeen. Olen kyllä ommellut pikkujuttuja, fiksaillut juttuja ja kehittänyt jopa uuden addiktion itselleni... Siitä lisää myöhemmin. ;)
Nyt koitetaan taas pitkän tauon jälkeen, miltä tämä bloggaaminen taas tuntuu. :)

Tupuna ja Elisa olivat arvonnan voittajia ja saivat esittää omia toiveitaan palkinnoistaan. Tupuna antoi minulle vapaat kädet ´leipoa´ sen makuista kakkua kuin haluan. Innostuin ja tein samalla kaksi palaa. :)

Elisa toivoi viirinauhaa, joka sopisi tytön tai pojan huoneeseen. Väritoiveina oli mustaa ja valkoista ja ehkä jotain tehosteväriä. En uskaltanut lähteä kikkailemaan tehostevärillä, joten tein mustavalkoisen. Onneksi oli mieluinen myös saajalleen. :)

Osallistuin viime vuoden alussa Facebookissa käsityö-haasteeseen. Siinä piti tehdä jotain haasteeseeb osallistuville vuoden 2011 aikana. No, tapojeni mukaan veti viime tingalle ehtiä vuoden 2011 puolelle mutta ehdinpäs!

Ihanalle neitokaiselle Tampereen suunnalle lähti herkkuja. Neiti itse ei ollut haasteeseen osallistunut vaan hänen äitinsä mutta äidin luvalla tein ´palkinnon´ pikkuneidille.


Tälläinen pieni aloitus tälle vuodelle. Toivottavasti jaksatte pysytellä mukana, vaikka kirjoittelenkin laiskanlaisesti...


** I hope you have an excellent year 2012! **

I´ve been lazy writing and updating my blog eventhough I´ve been doing a variety of crafts. The first cakes we´re a prize for Tupuna in Cutie´s first raffle. And the banner was also a prize for Elisa who was the second winner. The requested a black and white banner that would suite a girls or a boys room. The last cakes we´re a gift for a friends daughter in a facebook handmade challenge. 

11 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Kyllä jaksetaan:) Ja taas ihania herkkuja!!! Eikö voitais pitää tuollaiset herkku-ompelutreffit joku kerta..?

Nipsu kirjoitti...

Tampereen suunnalla kakunpalaset olleet kovasti leikeissä mukana, ihanat ovat!
Hyvää alkuvuotta sinne, valon määrä lisääntyy niin ihanasti!

Inkeliina kirjoitti...

Voi että, sä kyllä osaat näitä herkkuja tehdä mitä hienoimpia! Herkku-ompelutreffit olikin hyvä idea! Mulla muuten on tuolla laatikossa vielä ne karjalanpiirakka kuoret odottelemassa täytettä...! Ja mikäköhän se sun uusi addiktio on, tahtoo tietää!

Susanna kirjoitti...

Kyllä täällä jaksetaan pysyä mukana :) Aivan ihania kakkuja olet tehnyt!

TanttaRalla kirjoitti...

Ihania herkkuja!

piipadoo kirjoitti...

Minä ompelin tänään pitkästä aikaa lastenvaatteita ja olipa mukavaa, toivottavasti sinullakin ompeluinto löytyy! :)

-Piia

Hanna kirjoitti...

Tosi sööttejä kakkuja kyllä leivot!! :)

NorppaStiina kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista. Ne auttavat jaksamaan ja piristävät ja taitavat innostaa myös ompeluun... ;)

Ilona ja Inkeliina; loistava idea! Seuraavien treffien teema siis päätetty. :)

Mari kirjoitti...

Nam, millaisia leivoksia!

Kiva blogi sinulla muutenkin :) Klikkasin itseni lukijaksi.

Elisa kirjoitti...

Täältä edelleenkin lähetellään isot kiitokset viirinauhasta, joka on enemmän kuin hieno!!! Ja upeita leivoksia olet taas loihtinut!!!

Tiina kirjoitti...

Piti tänne saakka käydä lukemassa ennen kuin näytti tutulta kuvat! Huh kun tämä aika vierähtää. Katdehdin sua tuossa koruasiassa, haluaisin tehdä kans, tai siis omistaa tuollaisia koruja, mutten jaksa näprätä. ;(