perjantai 20. tammikuuta 2012

Mä en edes aloita tuota kun hurahdan kuitenkin...

Niin minä sanoin. Neljä vuotta. Kunnes alueemme opeille tarjottiin koko päivän kurssia aiheesta. Niin. Ja sitten se oli menoa.

Olen totaalisen hurahtanut korujen tekemiseen. Olen ollut koruhullu jo pienestä pitäen. Kuten äitinikin. Ja tyttäreni tulee myös äitiinsä ja mamiinsa tässä asiassa :); neiti istui potalla alle vuoden ikäisenä helmet kaulassa. Ja nyt pujottelee hienosti itse helmiä nauhaan ilman apua.

Vannoin, etten hurahtaisi, koska lankoja, kankaita, puikkoja, koneita, nauhoja ja ties mitä muuta on jo valtaisat määrät. Mieheni sanoi minulle, että harrastukseni vievät jo tarpeeksi tilaa kodistamme. No, toisaalta hänen salibandy-, golf-, jääkiekko. yms. mailat vievät varmaan saman tilan. ;) Eihän ´muutamaa´ helmirasiaa edes huomaa. Eihän? ;)

Huomaan bongaavani ihania ideoita joka paikasta. Tekniikkaani en ole vielä tyytyväinen mutta kehityn ja opin koko ajan.

Tein dagistädeille joulu/kiitoslahjat, koska neitokainen vaihtoi joulun jälkeen isompien lasten ryhmään. Yritin tehdä kaikille heidän näköisensä yhdistelmät. Ainakin sen mukaan miten äitinä olen kokenut heidät.

Serkkuni sai ihanan pienen tytön alkutalvesta ja olimme välipäivinä katsomassa heitä. Serkkuni toivoi, että tekisin uudelle tulokkaalle tuttinauhan, koska he olivat pitäneet minun heidän esikoiselleen tekemästä tuttinauhasta. Tein molemmille tytöille housut sekä pienemmälle vielä ruokalapun.A long time ago I swore, I would never start making jewellery. I´m a jewelleryholic so I knew I would go crazy. And I did. :) 
I made the kindergarten teachers thank you-gifts ´cause my daughter switched to the bigger childrens group after chirstmas. 

My cousin had a lovely little daughter a few months ago and I made her a ´babygift´. Matching pants for their 2 year old and the baby and a bib. My cousin also asked if I could make a pacifier-holder for the little one ´cause they had liked the one I made their older daughter when she was a baby. 

Kaavat: pussukka; Hippu, housut oma muokkaus Hupsis housuista (ottobre 1/09) koot 62 ja 86/92. 
Kankaat: Eurokangas, KangasMestarit, VaRit.
Helmet ja korutarvikkeet: Blingi.

7 kommenttia:

Nipsu kirjoitti...

Ihanat lahjukset!
Mun suosikki pussukoista on toi sininen, ihanan värinen!
Korut mätsää hyvin pusseihin, varmaan tädit diggas!

Nunu kirjoitti...

Ihania kaikki. Mun sisko hurahti kanssa viime vuonna korujen tekemiseen, mutta mä olen vielä yrittänyt vältellä sitä kun aika ei tahdo riittää nykyisiinkään harrastuksiin.:)

Anni kirjoitti...

Oi, mie valitsisin tuon ekan pussukan ja korun!

Mie en ymmärrä tuosta korumaailmasta mitään, mut ilmeisesti koukuttavaa ;)

Ja ihanaakin ihanampia ompeluksia pienelle!

Niinu kirjoitti...

Meillä onneksi tuo koruiluinnostus tarttui vain tyttäreen; ei tule riitaa helmistä tai muista korutarvikkeista kuten askartelutarvikkeista...
Ihanat muistamiset teidän tarhatädit saaneet:) Ja vauvalahja parhaasta päästä!

PikkuHoo kirjoitti...

Ihania koruja ja pussukoita! Ja jokainen setti tosiaan ihanan oman näköinensä :)

Saila kirjoitti...

Tiiäkkö oon ajatellu ihan samoin! Mullaki (samainen työ kun sulla)on jo töidenki puitteissa kaikenlaista materiaalia ihan liiaksi, joten oon suunnitellu, että koruhommiin en ala ollenkaa. Kauheasti kuitenki himottais mennä jonnekki hopeakorukurssille, mutta onneksi oon saanu pidäteltyä ittenäi! ;)

Ansku kirjoitti...

Ihania pussukoita ja koruja! Suloiset myös nuo sydänpöksyt. Korujen tekeminen on kyllä aika koukuttavaa, tuli joskus opiskeluaikoina tehtyä hopeakoruja. Nyt on tarvikkeet vain odottaneet seuraavaa inspiraatiota..