sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Dagis tädeille

Stellalla on kaksi päivää dagista jäljellä ennen kesäloman alkua. Halusin keksiä dagis tädeille, joista kaksi lopettaa tuossa dagiksessa, jotain kivaa pientä muistamista. Koska tämä muistaminen sai niin hyvän vastaanoton ajattelin jatkaa samalla linjalla.
Täytin pussukat erilaisilla karkeilla. Saa nähdä miten pikkuneiti reagoi kun keskiviikon ja perjantain hän on mamin ja papin hoidossa ja seuraavasta maanantaista alkaen äidin kanssa kotona. Enää ei pääse päivittäin leikkimään nukke- ja hattuleikkejä parhaan kaverin kanssa, juoksemaan isompia  karkuun pihalla ja pottailemaan porukassa. No, äiti tykkää kun saa viettää paljon aikaa oman murusensa kanssa.♥

I made these little bags for Stella´s kindergarten ladies as a thank you ´cause Stella starts her summerholiday on wednesday.
 
Kaava ja ohje: täältä.

7 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Kiva idea! Pussukoille on aina käyttöä.
Ja karkeille;) Mukavaa lomaa teille!

PikkuHoo kirjoitti...

Ihanat muistamiset :)

Nipsu kirjoitti...

voi hitto tää blogger sekoilee! kirjoitin äsken pitkät pätkät, mutta ne häipy johonkin bittiavaruuteen...höh! no pointti oli se, että ihania pussukoita, taidan matkia ja tehdä itsekin tuollaiset hoitotädeille ja voin skannata sen jämälankaneuletakin ohjeen huomenna täällä töissä ja laittaa sen sulle s-postiin? Toivottavasti tää viesti tulee nyt perille!

-Anni- kirjoitti...

Tosi kivat viemiset!

Anonyymi kirjoitti...

Suloisesti somistetut pussukat! Meilläkin pusseja eskaritädeille työn alla.

Manda

JenniE kirjoitti...

Tosi kauniit väri-ja kuosivalinnat pussukoissa, lahjansaajatkin varmasti tykkäävät!

Lisa kirjoitti...

Hienot pussit! Mä pidän myös noista väreistä, sulla on niin ihana tyyli! :) Mukavaa lauantaita!