maanantai 9. toukokuuta 2011

Beebikselle vaatteita

Stella sai joululahjaksi baby born nuken (joka on yhä nimetön, tai Stella sitkeästi kutsuu nukkea beebis-nimellä eikä noteeraa äidin nimiehdotuksia mitenkään), jolle on pitänyt tehdä vaatteita jo piiitkän aikaa. No, nyt sain aikaiseksi.Mukava velourasu.Reipasta merihenkistä kesäksi.Ja pitäähän tytöllä mekkoja olla. Tosin nuo kaula-aukot ovat liian suuria ja vaativat vielä vähän fiksailua. Sekä ´syksyinen´ tunikasetti.

Ihanaa, että saa noita tilkkuja käytettyä. Tällä hetkellä neitokainen sairastaa, joten nyt kaivataan äitiä.

Stella got a baby born doll for christmas and I finally made some clothes for it. The dresses still need a little fixing cause the collars are too big and they don´t look good.

Kaavat: Gaaserud, Anne Grethe; Nuken omat vaatteet.

12 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Suloisia!

Nova Melina kirjoitti...

Niistähän tuli varsin söpösiä. Aika ahkera olit kun teit noin monta kerralla. Hupparisetti ja sienipaita on mun suokkarit. :)

-Minna- kirjoitti...

Voi kun on ihania!
Mulla niin paljon muita projekteja menossa ettei millään ehdi noihin nukenvaatteisiin, mutta niitäkin olisi kiva kyllä vähän saada tehtyä.

TanttaRalla kirjoitti...

Voi miten söpöjä :) Mullakin ollut sama homma tekolistalla, mutta jotenkin ei vaan ikinä saa aikaiseksi... Löysitkö jostain valmiita kaavoja vai teitkö omat?

Niin, ja meilläkin kaikki nuket on vaan vauvoja ;)

Mirka kirjoitti...

Kivoja nukenvaatteita! Miuta vähän harmittaa kun miun on ihan turha noita ommella kun mein tytöt ei ole oikein koskaan ihan kauheasti tykänny leikkiä nukeilla. Ja nukenvaatteita on jo nyt ihan liikaa. Miulla on se nukenvaateohjekirjakin, missä Baby Bornille ihania vaateohjeita. Noh, jos noita vaikka lahjoiksi joskus hurruuttelisi :)

Heidi kirjoitti...

Ihania! Pitäisi kanssa jossain vaiheessa ehtiä alkaa nukellekin ompeleen... Onneksi meillä riittää vielä tuo yksi vaatekerta. =)

Sani kirjoitti...

Voi ku nättejä vaatteita :)

Maria kirjoitti...

Sähän ole oikein ahkeroinut! Tosi kivoja kaikki :) Mun nukenvaatteet on edelleen kaavanpiirtoasteella... Ehkä sitten joskus on aikaa kun tyttö on teini-ikäinen ;)

Susanna kirjoitti...

Ihania nukenvaatteita. Munkin on pitänyt jo pitkään aloittaa tuo projekti, mutta aina se vaan jää ja kohta tyttö on jo niin iso ettei enää leiki nukeilla :( Löysitkö jostain kaavat?

piipadoo kirjoitti...

Voi kuinka söpöjä!:) Saisinpa minäkin aikaiseksi!

-Piia

pikkupikkuriikki kirjoitti...

voi kuinka ihania!!! Munkin pitäs..vaan tuntuu että ei aikaa riitä muuhunkaan ompeluun...

-pm- kirjoitti...

Ihania! Meillä 3,5 vee jatkuvasti ehdottelee nukenvaatteiden ompelua. Voi,kun ehtis ja viitsis joku päivä ottaa ja ommella muutaman vaatteen, kyllä olis tyttö onnellinen! :)