keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Chocolate

Sain viikonloppuna valtaisan ompeluinspiraation. Löydettyäni ruskean velourin kaapin perältä ajattelin, että pakkohan siitä olisi jotain keksiä. Olen ihaillut tällaisia huppareita Krimskramsilla ja siitä se idea sitten lähti...

Väriyhdistelmäksi tuli yllättäen suosikkini eli ruskeaa ja vaalenapunaista. Pilkullinen kangas on jo tutuksi tullut mm. tästä mekosta ja tästä tunikasta.


Susannan vinkistä silitin pilkullisesta kankaasta leikatun kaitaleen kanttinauhaksi ja ompelu olikin huomattavasti helpompaa ja lopputulos oli siistimpi kuin aiemmin. Hupparin kaveriksi velourlegginsit, joissa on kasvuvaraa sekä lahkeissa (kääntövarat) että vyötäröllä (napin ja reikäkuminauhan ansiosta).
 
Löysin varastoistani Tildan nauhaa, joka sopi settiin kuin nenä päähän. Ja Mikun inspiroimana koristeeksi sivusaumaan tuli tuplanauha, joka on mielestäni veikeämpi kuin yksinkertainen nauha. Kanttinauhaksi silitettyä nauhaa jäi yli ja siitä syntyi pieni ruusuke rintaan. Hieman tyttömäisyyttä meidän neidille, joka istuu potallakin helmet kaulassa.

Jouluompeluksia syntyy myös pikkuhiljaa. Mutten uskalla niitä sen enempää vielä esitellä, etten pilaa yllätyksiä. :) Taitaa blogi tulvia joulun jälkeen...

Kaavat: Kayla-kietaisuhuppari omin muokkauksin (Ottobre 3/09) koko80, Lelle-legginsit (Ottobre 6/08) koko80/86.
Kankaat: Kangastukku, JättiRätti, nauha Tildaa.

12 kommenttia:

-piia- kirjoitti...

Ihanan suloinen setti! Ja mitä sitä muuttamaan hyväksi havaittua väriyhdistelmää ;) Minäkin tykkään ruskean ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä!

Ja pakko vielä sanoa, että nauratti tuo "helmet potallakin" :D

Mar3ngi kirjoitti...

Oi, miten suloinen puku pikkuneidille <3

~Maria~ kirjoitti...

Tosi suloinen setti!

Tuo vaaleanpunainen ja ruskea on niin ihana yhdistelmä, täälläkin seuraava postaus on tuota samaista suffelia. :)

Riikka kirjoitti...

Voi mikä ihana! Oon kans noita krimskramseja käynyt katselemassa, viimeksi eilen illalla ja päättänyt että kokeilen. Nyt sain kaavavinkinkin mistä muokata, kiitos!!

Unknown kirjoitti...

Voi miten suloinen ja noi värit toimii aina :)

PaaPii kirjoitti...

Voi mikä ihanuus setti!
Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja voi mitä kivoja juttuja olet tehnyt.
Näyttävät pilkut olevan sinullakin suosiossa ;D

Mirka kirjoitti...

voi jestas miten ihana!!! Tykkään! Kyllä saa kivasti pöksyihinkin näköä noilla käänteillä, vois kokeilla itekin, etenkin tytöille! Legginsejä ne kyllä tarviiskin. Ja tuo takki! Voih, ihana!

Annika kirjoitti...

Ihana setti! Tosi kivan näköinen malli hupparissa. Tykkään :)

-TIINA- kirjoitti...

Tosi kiva setti!! Minä en ehdi ollenkaan ompelemaan kun hössöttelen vaan joulua ;)

Satu kirjoitti...

Aivan ihana setti! Kietaisuhuppariin en olekaan aiemmin törmännyt:) Kanttaukset ja vuoritukset tuolla pilkullisella sopii kyllä täydellisesti tuohon ruskeaan velouriin. NAM!

Hanna kirjoitti...

Minäkin oon katsellut samaisesta blogista nuita huppareita sillä silmällä :) Mitenhän huppari mahtaa pysyä isomman liikkuvan lapsen päällä. Onko ainut kiinnityssysteemi tuo solmimisnauha? Kokeilemallahan se tietysti selviäis. Tuo ruskeen ja vaalenpunaisen liitto on ihana. Onnistunut kokonaisuus!

Meiltä löytyy poika joka ei suostu riisumaan ilman itkua puuhelmiä yöunille kaulastaan :D

Mari kirjoitti...

Ihastuttava asukokonaisuus. Ja niin nätti väriyhdistelmä. Olen kanssa noita kietaisuhuppareita vilkuillut. Jätetään hautumaan =)