torstai 10. joulukuuta 2009

Pehmeää syömistä ja pilkkuja sisustukseen

Ensinnäkin olen aivan otettu kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Suuri kiitos teille ihanille ihmisille kaikista ihanista sanoistanne! Mahtavaa kun kommentoidaan ja annetaan palautetta! KIITOS!!!

Viikonloppuna oli tehtävä Stellan syöttötuoliin uudet pehmusteet kun vanhat oli pakko saada pesuun. Mieheni ei ole vielä huomannut, että samalla aloitin pilkkujen ujuttamisen sisustukseen. ;) 


Värit sopivat sisustukseen ja pilkut sopivat pikku neidille. Täytyypi vielä sanoa, että tykkään kovin syöttötuolin mallista mutta olen ollut pettynyt siitä miten huonosti tuolin petsaus on kestänyt. Miehuksen piti tehdä alunperin Stellalle syöttötuoli, mutta ei ole töiltään ehtinyt. Puusepän lapsella on kummitädin ostama syöttötuoli. ;)

5 kommenttia:

Aarre kirjoitti...

Minun pitäisi tehdä tripp trappiin uudet pehmusteet, mutta olen miettinyt kankaita. Mitä kangasta käytit ihanassa tuolin pehmusteessa?

Anis kirjoitti...

Ihania palloja!
Meilläkin puusepän lapsilla on kaupasta ostetut Tripp trapit. Kai se menee jotenkin niin ettei töiden jälkeen huvita enää omia puutyöjuttuja tehdä.

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

Harvakseen blogiisi kommenttia lykkään,
kun viesti toistaisi itseään: tykkään, tykkään, tykkään!

NorppaStiina kirjoitti...

Aarre: Ihan tavallista puuvilla kangasta. Ehkä vähän paksumpaa kuin vaatetuspuuvilla. Otin sitä mistä tykkäsin. ;) Himoitsen yhä tripp trappia kun ei sitä silloin raaskittu ostaa....

Hanna kirjoitti...

Pilkut, ne on kivoja. Kyllä vain kateeksi käy nuo sinun näppärät sormet. Itse saan kyllä puikkojen ja langan kanssa jotain aikaiseksi, mutta ompelukone on harvoin minun kaveri.