lauantai 11. heinäkuuta 2015

Elsa-paita

Näin paikallisen ompeluryhmän erään jäsenen tekemän tyylikkään Elsa-paidan. 
Mielestäni suurinosa Frozen-vaatteista ja kankaista on ihan kauheita... 
Neitokainen sattui olemaan vieressä ja näki kuvan ja kysyi lähes päivittäin sen jälkeen, koska tekisin hänelle samanlaisen. Olimme sopineet ompelutreffit ystävien kanssa ja koska silloin ei ollut muuta projektia suunnitteilla aloin tekemään tätä paitaa. 

I saw a picture of a beautiful and simple Elsa-shirt in a local fb sewing group. Little Miss happened to see the same picture and kept asking me daily when I would make one for her. We had a sewing day planned with a few friends and I got the perfect opportunity to make the shirt for my daughter. 

Kangas; Eurokangas.
Kuva; värityskuva netistä ja piirretty kangastussilla.
Kaava: Jokin raglanpaita Ottobresta.

Paita on ohutta joustocollegea ja sopi täydellisesti tähän kangastussi-taiteiluun. 

The shirt is a light elastic cottonfabric which was perfect for my fabricmarker "art work". 

Paita on rypyssä, koska meillä tuntuu tällä hetkellä hajoavan kaikki. Nyt hajosi silitysrauta. 
Asumme yhä varakodissa ja sormet syyhyten odotan kotiin pääsyä, jotta pääsen ompelemaan taas. Siihen asti bloggailen (hitaaseen tahtiin) näitä aiemmin valmistuneita. 

We´re living temporarily in a flat ´cause they´re still repairing our home after the water pipe bursted in our home and flooded our kitchen and bathroom. I don´t have my sewing machines here and am getting really anxious to get sewing again! 

Yleensä yritän kuvata tekemäni vaatteet ennen kuin ne otetaan käyttöön, mutta tämä suorastaan revittiin paininjalan alta. Joten vaatteeseen oli ehtinyt jo tulla joku tahrakin, Pääasia on, että oli mieluinen. 

5 kommenttia:

-Jaana- kirjoitti...

Tästä tuli todella hieno! Tykkään :) Ja luultavasti meidän nuorempi neiti tykkää niin paljon, ettei parane näyttää kuvaa hänelle… :D

Ilona kirjoitti...

Kyllä näkee neidin ilmeestä, että pusero on huippu:)

Sakru kirjoitti...

Just samaa ajattelin, että neidin ilme on paljonpuhuva. :) Kaunis versio tästä aiheesta. Samaa tekniikkaa olisi jännä kokeilla mut en nyt oikein hiffaa miten se kuva siirretään kankaalle... :)

Villa Pipo kirjoitti...

Tosi kaunis! Tykkään kovasti paidan kuvasta, vaikka onkin väritön niin on yksinkertaisuudessaan niin kaunis. Enpä ole kokeillutkaan noita kangastusseja.

Hanna Mi kirjoitti...

Tyylikäs Elsa-paita! Kuva tulee edukseen yksivärisellä pohjalla, hyvän mallinen paita.