sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Minille ja ystäville sekä perunahulluus

Kauheasti tuo pieni mies ei anna äidille käsityöaikaa, mutta muutaman hetken olen onnistunut varastamaan. Tuli akuutti tarve tuttinauhalle, joten kaivoin helmet esille ja näpertelin. 

The little man doesn´t let me do crafts but every now and then I´ve managed to steal a moment or two. We desperately needed a pasifierclip so pearls, thread and some time and voilá! 

 Klipsi: Nappinja
Helmet: Tiimari.
Silikoniklipsu; Kangashamsterit.Mini on aikamoinen pulauttelija, joten harsoille (tai trasuille, kuten meillä sanotaan) on ollut käyttöä. Koska olemassa olevat trasut tuntuivat olevan koko ajan pesussa, ompelin muutaman lisää. Painoimme Neitokaisen kanssa joululahjoja perunalla ja sain yhtäkkiä inpiraation painaa trasuihin kuvioita, Ei ainakaan mene sekaisin muiden kanssa, jos käymme vauvariennoissa! 

We needed more burp cloths with Mini so I sewed some more and printed them with a potato. Fun, easy and pretty! 

Harso: Eurokangas.
Kangasvärit: Presento. 


Näitä oli kiva ja superhelppo tehdä. Tuli mieleen, että voisi olla vaikka hauska ohjelmanumero babyshowereille. 

This was fun and easy. Could be a easy and fun activity for a babyshower. Koska perunapainanta oli niin hauskaa ja helppoa ja Neitokaisen pyyhkeistä tuli niin hienoja, tein muutamalle ystävälleni joulumuistamiseksi keittiöpyyhekeet. Hullaannuin noiden ´viirien´ tekemiseen niin, että niitä tuli näihinkin. 

The potatoprinting was so fun and easy, that I made some kitchen towels for my friends for Christmas. 
Vielä pienet paketoinnit ja valmista! 

7 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Superhienoja keittiöpyyhkeitä ja harsoja!

Ilona kirjoitti...

Onpas kivoja ja superihana pikku-ukkeli:)

Hannariina kirjoitti...

Voi miten mukavan näköisiä harsot ja muut painelut! Loistoidea :) Ja onnea ihanasta pikkumiehestä <3

Hanna Fagerholm kirjoitti...

Ihanat, persoonalliset harsot! Ja siis onko nuo joa ensi jouluksi odottamassa. Pitäisikin aloittaa joululahjojen suunnittelu ja teko niin ei joka vuosi olis samaa viimehetken paniikkia...

NorppaStiina kirjoitti...

Hanna: ei, kun annoin lahjat jo ennen joulua. On jäänyt tää blogin päivittäminen vähän vähemmälle viime aikoina....

Jaana K. kirjoitti...

Kiitos ideasta! Nyt tiedänkin mitä lasten kans touhutaan kun on niin kova pakkanen. Ei muuta kuin perunat esille ja kaapista läjä valkeita harsoja.

Nanni kirjoitti...

Ääks, nyt sain pakkomielteen painaa uudelle tulokkaalle jotain kivoja harsoja itse :D alkaa kyllästyttään nuo valmisharsoissa hyppivät nallet ja puput ;)