torstai 25. syyskuuta 2014

Pikku Reppu

Neitokainen halusi myös repun. Kankaan valinta ei ollutkaan ihan helppo juttu. Olin ajatellut tehdä neidille repun oman reppuni ylijäämäkankaista. Mutta ei. Neidillä oli toisenlaiset suunnitelmat. Ja eikuin etsimään... 
Löysimme mielestäni ihania kankaita 5-vuotiaan reppuun, mutta mikään ei kelvannut. Lopulta neiti hihkaisi paikallisessa kangaskaupassa, että "tää on äiti mun reppukangas!". 
Neiti seisoi kaitaliinakankaan edessä. Ihmettelin kangasta hetken ja päädyin siihen, että sen leveys riittäisi. Lisäksi kangas oli mukavan jämäkkää. 

Little Miss wanted a backpack of her own. Choosing the fabric wasn´t that easy. I had planned to make her bag from the leftover fabric from my backpack. But no way! Little Miss had other plans. After a long (very long) search she found a fabric she accepted. 

Kangas: Jättirätti
Tarvikkeet: Jättirätti, Eurokangas. 
Ohje: muokattu tästä
The pattern modified from this.


Kuten omassa repussani, tähänkin tein kiinteät heijastimet molemmille puolille. 

As in my backpack I sewed some reflective material on the sides.  


Koska meidän perheen tytöt ovat sekaisin keltaisesta väristä, tuli sitä neitokaisenkin reppuun. :) 
Äiti olisi valinnut nauhoiksi jonkun muun kuin valkoisen, mutta neitokainen halusi! valkoiset. Keltainen perhosmerkki löytyi keväällä Berliinistä, kun olimme siellä neitokaisen kanssa sisareni luona. Olimme aivan mahtavilla markkinoilla, josta löytyi yhtä sun toista käsityötarviketta. 

And cause we´re both crazy about yellow Little Miss´s bag got some yellow as well. The butterfly badge was found in Berlin in the spring.Tämänkin repun sisäsaumat kanttasin vinonauhalla siistimmän lopputuloksen saavuttamiseksi.

As in my bag I sewed some biastape to the inside seams to make them neater.  Tytöt reppuinensa. 


7 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Tosi hienot reput! Ja taidolla tehdyt :) Seuraavaksi vauvalle oma reppu? :)

Unknown kirjoitti...

Ihanat reput ja ihanat neidot! Koskas teitä saisi nähdä ihan livenä? t. Ninni

Ilona kirjoitti...

Ihana!!!

Elina kirjoitti...

Hienot on reput!

Caorann kirjoitti...

Ihanan näköisiä olette tallustelemassa yhdessä reput selässä! :)

-Jaana- kirjoitti...

Taas aivan mielettömän hieno reppu, wau! Ja kun lapsi valitsee itse kankaansa, ei auta kuin ommella siitä :) Hyvän löydön tyttö teki ja muutenkin valitsi hyvät tehostevärit!

Kukka kirjoitti...

No vau, mitkä reput! Koskahan mä saisin itsestäni irti ommella myös tällaiset... Ihailen aina vain muiden tekemiä, pitäisi ryhdistäytyä ja tehdä vain, kun näin makeat saa. :)