torstai 16. tammikuuta 2014

Joululahjoja

Tein muutamia joulumuistamisia jouluksi ystäville. 

Ihanille Kertuille sekä ihanille työkavereilleni tein avaimenperät. Jokaisella on omalla nimellään varustettu nahkainen avaimenperä. Olen innnostunut nahasta materiaalina ja tämä oli samalla mukava kokeilu.

♥ Kiitos ihanat ystäväni, että olette olemassa! ♥

I made a few christmas gifts myself. For my lovely Kertut (LadyBugs) and for my awesome colleagues. Each one got a leather keychain with their names on them.  

Osallistuin nytkin jouluna fb:n paikallisen ompeluryhmän joululahjavaihtoon. Sain muutamia vinkkejä lahjan saajasta, joista päälimmäiseksi minulle jäi mieleen neulonta ja virkkaus ja niiden välineiden säilytys. Joten pussukoita koukuille ja puikoille. Lisäksi virkkasin vanhasta videonauhasta rintakoruheijastimen. 

This christmas I participated in a secret christmas gift exchange in our local fb group. I got a few hints what this person would like and ended making some bags for her knitting needles and crocheting hooks.  Dagistädit saivat nyt joulumuistamiseksi ja kiitokseksi isommat kerniset meikkipussit, suihkusaippuat sekä neitokaisen kanssa valkoisesta askartelumassasta askarrellut joulukuusenkoristeet.

Little Miss´s kindergarten teachers got a thank you-present. Make-up bags made from coated fabric and little ornaments we made with Little Miss. Unohdin ottaa kuvat pussukoista ja muistin sen vasta, kun olin jo paketoinut ne. Onneksi oli läpinäkyvät pakkaukset. :)  

8 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Hienoja!
Millä olit naputellut nuo nimet nahkaan, meisteillä..?

NorppaStiina kirjoitti...

Meisteillä. :) Kuumilla sellaisilla painanut nahan pintaan.

piipadoo kirjoitti...

Mietin samaa kysyä, eli ihan normimeisteillä, joilla metalliakin taotaan? Enpäs ole hoksannut kuumentaa!

-Paula

NorppaStiina kirjoitti...

Paula; juu, niillä samoilla. :) Nahka ei kestä meisteillä lyömistä, tulee reikiä ;I. Mieheni kehoitti kuumentamaan meistit ja painamaan kuvion reippaasti nahalle. Jos kokeilette, niin muistakaa kunnon suojavälineet, nimittäin sormet palaa tosi helposti!

Helinä kirjoitti...

Tosi hienoja töitä olet taas tehnyt!

Nimetön kirjoitti...

Hei!

Ihania vauvan- ja äitiysvaatejuttuja täällä blogissasi. Eksyin nyt tänne ensimmäistä kertaa ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä:).

Inspiroi kovasti nuo meisteillä tehdyt avaimenperät. Millä kuumensit meistit? Oliko vaikeata:)

Anna

NorppaStiina kirjoitti...

Anna; kuumensin meistit ihan hellalla. :) Aika nopeasti kuumenevat ja koko matkalta, että varovainen kannattaa olla! :)

Nimetön kirjoitti...

Kiitos! Pitää heti kokeilla:) Anna