sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Tuttu ja turvallinen sekä eräälle tärkeälle

Olenkohan vähän tylsä? Samalla kaavalla taas... Ensimmäinen oli niin mieluinen, että tein toisenkin ja nyt vielä kolmannenkin. Mutta, kun se vaan on niin minun näköiseni! :)

Am I boring? Making a third shirt with the same pattern. The first was so nice that I made another one and now a third shirt with the same pattern. But it´s just so me! :)

 Kaava: Suuri Käsityö 11-12/12, malli 19 muokattuna.  
Kangas: Eurokangas palat.


Hihoista tuli aluksi liian pitkät ja lyhensin ne sekä lisäsin pienet punaiset rusetit tuomaan pientä söpöyttä.

The sleeves were too long first but I think they look nicer shorter. I added little red ribbons to the sleeves to bring a little cuteness.


Paras ystäväni menee elokuussa naimisiin ja juhlimme hänen polttareitaan kesäkuun puolessa välissä. Tein morsiammelle pienen lahjan. Korun ja pussukan. Pussukka on tarkoitettu liivinsuojia varten (pyynnöstä tehty). Himputin ryppyinen tuossa kuvassa...

My best friend is getting married in August and we had her hen party mid June. I made her a little gift; a necklace and a little zipper pouch. 
 

Tarvikkeet: Helmien talo, Eurokangas.

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Tosi kiva versio hyväksi todetusta paitamallista. Tykkään hurjasti myös tuosta raidallisesta holkkihihaisesta t-paidasta aikaisemmassa postauksessa!

Kirsi kirjoitti...

Mäkin aina teen samoilla kaavoilla jos ne vaan on hyväksi havaittu;) Ihana koru.

Susu kirjoitti...

Mitäpä sitä hyväksi todettua kaavaa vaihtamaan! Eri kankaista tulee kuitenkin niin eri näköisiä vaatteita. Kivalta näyttää :)

Matleena kirjoitti...

Hyvillä ja käytetyillä kaavoillahan ne pidetyimmat vaatteet tehdäänkin! Hyvä malli ja muutenkin ihana paita. Kaunis on myös pussukka ja koru, kelpasi varmasti morsiolle! =)