lauantai 21. heinäkuuta 2012

Nappeja

Ihastuin jo kauan sitten näihin Hipun nappikorviksiin. Löysin keväällä Turun Kädentaito messuilta korvakorutappeja ja nyt kesälomalla sain aikaiseksi askarrella korviksia. Helppoa, hauskaa ja nopeaa.

Tein myös ystävälleni pienen lahjan kun kuulin iloisia uutisia. Neuvolakortinkannet ja niihin matchaava meikkipussi sekä korvakorut aiemmin tekemääni rannekoruun. Korvikset tein ensimmäisen kerran jo helmikuussa mutta särölasihelmet eivät kestäneet postitusta, joten nyt tein uudet ja pakkasin ne niin, etteivät ne tällä kertaa tulisi perille siruina. Lisäksi tein mieheni työkaverille kiitokseksi lapsenhoidosta pienen pussukan.Meinasin kuolla nauruun kun soitin ystävälleni ja kyselin oliko paketti tullut perille. Hän ei ollut ihan heti keksinyt mitkä nuo neuvolakortin kannet olivat. Oli miettinyt, että mihin ja mitä tuollaiseen ´pussukkaan´ voisi laittaa. ;) Täytyy sanoa, että mielikuvitusta ystävältäni ainakin löytyy! :D

I fell in love with these fun earrings that Hippu made. I was at a craft trade show in Turku in the spring and I bought the pins to make earrings. Finally now when I have my summer holidays I got around making them as well. Fun, fast and pretty.
 I also made a thank you gift for a babysitter and a baby-gift to a friend of mine.


Kaava: Pussukka; Hipun ohje. Neuvolakortin kannet; Villapata kiehuu.
Kankaat: Eurokangas, napit anopin kätköistä. 
Korutarvikkeet: Kädentaidon messut (myyjää en valitettavasti muista).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mie oon välillä hamstrannut kirppiksiltä kamalia korvisia (5-10cnt 1-2/kpl), joista revin irti vanhat ja olen lisännyt nappeja. tein muistaakseni 3v sitten porukoille joululahjoiksi niin :)