torstai 22. maaliskuuta 2012

Paita-tuunausta sekä pelleilevä malli

Olen patologinen trikoopaitojen ostaja. Jos näen jossain trikoopaitoja edullisesti, ostan. Siitä syystä saattaa käydä niin, että ostan jotain jota meiltä jo löytyy kaapista. Koska kahdelle harmaalle trikoopaidalle on vaikeaa löytää käyttöä, ajattelin tuunata niitä hieman.


Viirit viehättävät, joten ajattelin käyttää hyväkseni kaikki applikoinnista jääneet pikkusilput ja saada vähän väriä ja iloa paitaan. 

I keep buying longsleeved t-shirts for little miss. Every now and then I realize I´ve bought a colour we already have. So I thougth of fixing them up a bit. Streamers keep on charming so I ended up using all the little bits and pieces from different appliqués to get a little colour.
 Näköjään neiti on ehtinyt sotkea paitaan jotain sillä aikaa kun minä olen hakenut kameraa. 

Ilmapallot olivat extempore päähänpisto. Halusin paitaan vaaleanpunaista, mustaa sekä harmaata ja ilmapallot olivat ensimmäinen mieleen pompahtanut asia.

The balloons came to mind from nowhere. I knew I wanted pink, black and grey to brighten up the shirt.

Meillä ei nykyään saa ottaa ollenkaan kuvia neitokaisesta. Tai jos saa niin vain ja ainoastaan pelleilykuvia. Eli jos jotain sovituskuvia on luvassa niin ne ovat tätä samaa luokkaa kuin nämäkin. ;)

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Tuo ois kyllä niin helppo ja loistava tapa tuunata kaupasta löytyviä ei niin viehättäviä edullisia löytöjä. Pitäis itsekkin ryhdistäytyä! ;)

Mirka kirjoitti...

Aivan ihania!! Miulla taas on ongelma, että en enää osaa ostaa kaupasta just mitään kun heti tulee omatunto, että laatikot notkuu kankaita :-D No okei, niin notkuu vaatekaapit kyllä vaatteitakin. Mutta tuo on kyllä niin kiva idea, että pitänee kokeilla jossain kohtaa!

Annika kirjoitti...

Ihanat paidat! :)

~Maria~ kirjoitti...

Tosi kivat nuo molemmat!