keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Koruja koruja koruja

Hurahdus. Se se oli. Niin kuin arvasinkin. Tässä vähän viimeaikaista satoa...

Harmaata helmikaulanauhaa yritin metsästää useammasta kotimaisesta kaupungista ja kolmesta ulkomaisesta. Ei löytynyt. Eli päädyin tekemään itse.
Olen symmetria- sekä matchausfriikki. Kaiken pitää sopia yhteen. Jos on punainen pipo on huivin oltava punainen tai ainakin jokin jossa on punaista. Jos on harmaat helmet korvissa on kaulassakin oltava harmaat helmet. Perus neitsyt.  

Kaikki kuvat on otettu illalla työpäivän jälkeen kun on saanut arkirutiinit hoidettua eli myöhään ja ulkona on ollut jo pimeää. Pahoittelen.

Koska harmaista tuli niin kivat piti tehdä siniset. Nyt ongelmana on sinisten korvisten puute. No, tarvitsee varmaan paikata... :)Tein jo jouluksi itselleni korusetin. Halusin siihen punaista, mustaa tai harmaata sekä valkoista. Ei ihan mennyt putkeen. Huomasin kotona, että harmaaksi luulemani helmet olivatkin tumman petroolin sinisiä. No, eihän se tahtia haitannut. Sain kuitenkin korut sopimaan vaatteisiin.Salama on kammottava, joten värit ovat hieman vinksallaan... Ja näköjään vähän epätarkkakin on. Höh! 

Halusin antaa sisarilleni sekä äidilleni yhdessäoloa joululahjaksi ja suuren hurahdukseni takia keksin antaa heille lahjakortit korukurssille. Oli huippuhauskaa ja pari tuntia humpsahti ohi näperrellessä sekä höpötellessä. Päätin, että koitan päästä eroon lähes hysteerisestä symmetria-sairaudesta. Kaiken on oltava symmetristä tavalla tai toisella. Meneekö tämäkin horoskoopin piikkiin? Tukka vanhalla ponnarilla ja työpäivä näkyy kasvoilta. No, ainakin kuvat on aitoja. :)


Kaulakoru, joka ei ole symmetrinen. Hieman se vaivaa, ettei se ole symmetrinen. Ongelmana ehkä on se, että koru on hieman liian lyhyt. Luulen, että jos pidennän korua hieman pääsen, ainakin tämän korun kohdalla, symmetriahysteerisuudestani. Keväistä - vaaleanpunaista ♥ ja tietty se oma tuttu ja turvallinen musta ♥.

I´ve gone totally jewellery making crazy. Here are some of the bling I´ve made. 


Tarvikkeet: Blingi. 

7 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Todella kauniita koruja!

-Minna- kirjoitti...

Toinen neitsyt allekirjoittaa hyvinkin tuon symmetrian tarpeen :-).

Heidi kirjoitti...

Kauniita! Minä oon kaksonen mutta symmetria vaivaa täälläkin... etenkin tilkkutöissä. Haluaisin välillä tehdä jämäkankaista kauniita "sekuli"töitä mutta se on niin vaikeaa... Pitäisi ihan sokkona laitella kankaita ettei niitä heti ala kauheasti järjestelemään... =)

hmmm kirjoitti...

Kauniita koruja, ihan mun maun mukaisia. Itsekin yhden korun kokemuksella väitän, että varmasti hurahtaisin, jos antaisin itselleni luvan. Vaan ei kannata koruja tehdä, jos niitä ei käytä.

Saila kirjoitti...

Vaalean punainen ja musta yhdessä - vitsit mikä yhdistelmä! Tykkään!!! :) Älä välitä, kaikki näyttää tässä työssä väsyltä töiden jälkeen. Lomaa odotellessa...

Niinu kirjoitti...

Yksi oinaskin täällä pyrkii aina symmetriaan, sopusointuun ja järjestykseen;)
Ihania koruja(helmet varsinkin!)!

Nanni kirjoitti...

Ihania! Täälä toinen symmetriahullu ;) Mutta tuo epäsymmetrinen koru on kyllä ihanan keväinen! Pitäisköhän kokeilla itsekin... Luulen vaan että tääläkin olisi sitten totaalinen hurahdus koruihin! :D