maanantai 15. elokuuta 2011

Viileneviin aamuihin

Aamuisin on jo viileää. Ja koska pyöräilemme, tarvitsee kypärän alle jo hieman lämmintä. Stella on kasvanut kesällä niin paljon, että kaikki pipot olivat käyneet pieniksi. Ja tarvitsin jonkin käsityön jonka voi helposti ottaa mukaan. Joten päädyin virkkailemaan...
 

Näin netissä tämän kuvan ja ajattelin kokeilla onistuisiko mallin tekeminen ilman ohjetta.  
Nyt kuvaa etsiessäni huomasin, että mallin ohjeen olisi saanut ostaa. 
Lippaan en oikein ole tyytyväinen mutta muuten lakista tuli oikein sievä ja hauska. Olin ostanut tätä lankaa kahdessa erässä ja tietenkin ne olivat eri sävyisiä. Omaan silmääni pistää vähän tuo langan vaihtumiskohta mutta muut eivät välttämättä edes asiaa huomaa.

Viime kesänä tein Stellalle tällä ohjeella virkatun myssyn. Koska myssy oli kiva, tein uuden.


Tämän myssyn aloitin jo kauan sitten. Syystä tai toisesta se oli jäänyt kesken ja nyt tein sen loppuun.Hieman paksumpi, joten sopii paremmin syksyisiin aamuihin ja dagiksen ulkoiluun. Mietin vielä teenkö tähän vielä vuoren mutta toistaiseksi se saa olla ilman.


Ohjeet;  virkattumyssy Ottobre design, muut omia.
Langat; Novita Tennesee, Novita Miami. 

8 kommenttia:

Kerttu kirjoitti...

Kauniita myssyjä kaikki. Lipallinen on mun suosikki :) Oppiskohan sitä itsekkin joskus virkkaan muutakin kuin isoäidinneliöitä :D

Mirka kirjoitti...

Ihania on! Mie en ole yhtään virkkaustaitoinen, joten en edes ala yrittää, vaikka tuommoset olisi aivan ihania meinkin tytöillä!

Kirsikka kirjoitti...

Söpösiä myssyjä! Mulla samat puuhat menossa :)

Kristiina kirjoitti...

Ihania myssyjä! Mitä lankaa olet käyttänyt? Onko jossain netissä ohje tuohon perhoseen?

Aarre kirjoitti...

Suloiset!

Hatatuu kirjoitti...

No mutta hienoja, tuolta toisen blogin kautta tulin, vielä en muista. olenko aikaisemmin vieraillut, pidemmälle kun en ehtinyt,

NorppaStiina kirjoitti...

Kristiina; tuo perhonen syntyi vahingossa kun yritin tehdä tietynlaista kukkaa ja tulikin perhonen. Mun virkkailut on aina tälläisia; vahingossa syntyy jotain kun kokeilen vaan... Ja yleensä ilman ohjetta. Käspaikan sivuilla on ollut ohje virkattuun perhoseen, sieltä kannattaa kurkata.

Elisa kirjoitti...

Voi miten kauniita, NorppaStiina! Aivan hurmaavia <3 Erityisesti tuo pinkki on oma suosikkini, mutta toinenkin on oikein söpö :)