maanantai 1. elokuuta 2011

Kesän satoa

Olen ollut aika laiska ompelusten suhteen tänä kesänä. Olemme mennä viipottaneet ja ompelukone on saanut kesälomaa. Jotain pientä on kuitenkin valmistunut.


Olemme koittaneet tavata mahdollisimman paljon ystäviä kesällä ja tein itse muutamia viemisiä.Elisa tekee mm. lumoavan ihania mekkoja. Varsinkin Koru-mekot ovat vieneet sydämeni täysin. Elisan luvalla tein oman versioni, jonka annoimme ystäväni tyttärelle kesälahjaksi.
 


Pieni herra sai puolestaan tuliaiseksi hernepussisetin. Oli hauskaa tehdä jotain ´poikaväristä´ vaihteeksi. :)

Tälläinen mekko oli jo viime kesän to do-listalla. Ja nyt sain sen aikaiseksi. Koska kankaassa oli tuollaiset hauskat raidat painettuna teinkin suunnitelmastani poiketen maximekon. Vähän se näyttää äitiysmekolta mutta toisaalta piilottaa kivasti kesän aikana herkutellut kilot. 


I´ve been lazy with my sewing this summer. But here´s a fiew things I´ve made. Elisa makes lovely clothes and has fabulous ideas. With her permission I borrowed her idea of a necklace-dress. Some beanbags for a sweet little boy and a dress for myself. 

Kaavat: koru-mekko; oma muokkaus, maximekko; oma.
Kankaat; Eurokangas.

5 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Hyvältä se näyttää, ei lainkaan äitiysmekolta minusta. Tosi kiva kangas, kun on valmiiksi tuollaiset raidat, kuvan perusteella ajattelin että oot ne siihen ommellut. Niin ja toki muutkin ompelukset aina yhtä hienoja!

Ilona kirjoitti...

Ei minustakaan näytä äitiysmekolta. Onko siinä yläosasa kuminauharypytystä? Tosi hyvän näköinen:)

-Minna- kirjoitti...

Tosi kiva mekko, ihana!
Ja hei, mitkä kesäkilot??? Eipä niitä kyllä tuossa kuvassa ainakaan mihinkään näy.

Perhonen korvanlehdellä kirjoitti...

Itse juuri ajattelin, että täyspitkälle mekolle olis tarvetta viileneviin iltoihin. Versiosion hieno.

Tanja kirjoitti...

Tykkään!!!!

Tässä kehun lomassa haastan sinutkin mukaan keskosten unipussikampanjaan! Lisätietoja löydät blogistani : )! p.s. haastetta saa vapaasti jakaa eteenpäin!