maanantai 23. elokuuta 2010

Tilattua

Olen kaikesta arkihärdellistä huolimatta saanut tehtyä muutaman tilaustyön.

Minua pyydettiin ompelemaan kaksi päiväkotimekkoa. Värimaailmaksi pyydettiin vaaleanpunaista, ruskeaa, harmaata, valkoista. 


Vaaleanpuna-valkoinen raidallinen velour sai kaverikseen harmaata samettinauhaa sekä söpöt taskut harmailla samettiruseteilla sekä vaaleanpunaisilla napeilla. 


Toinen mekko on vaaleanpunaista trikoota ruskealla kaulusresorilla sekä sydän aplkaatiolla.

Molemmista tuli tosi söpöjä ja onnistuneita. Ja mikä parasta, mekkojen saaja oli tyytyväinen.

Olimme heinäkuussa kyläilemässä tätini luona Västeråsissa ja hän kysyi jos voisin ommella muutaman topin hänelle. Hänellä on vanha h&m:stä muinoin ostettu toppi, joka on ollut suuri suosikki. Piirsin ensimmäistä kertaa kaavat itse ja jännitti ihan hurjasti mutta tätini oli tyytyväinen.


Punainen on jotain silkin tyyppistä kangasta (mutten usko, että silkkiä) ja valkoinen joustavaa keinokuitusekoitetta. Molemmissa on vetoketju sivussa.

Arki on lähtenyt rullaamaan mukavasti. Stella on ollut tosi reipas pikku dagislainen ja jää jo aamuisin hienosti dagikseen vilkuttamaan äidille ilman itkuja. Omat työt ovat myös alkaneet mukavasti. Aamut ovat välillä hieman hankalia heräämisineen ja aina meinaa tulla kiire. Onneksi vielä voi pyöräillä ja ehdimme molemmat ajoissa dagikseen ja töihin. Stella rakastaa pyöräilya ja varsinkin kypäräänsä, joten neidin saa helposti houkuteltua mukaansa ovesta ulos. :) Hieman pelottaa jo nyt miten käy kun pyöräilykelit ovat ohi ja pitää kävellä. Silloin voi olla, että tulee niitä todellisia kiireaamuja. 

Kaavat: Tunika; niin muokattu alkuperäisestä, että voin jo kutsua sitä omaksi. Topit; oma.
Kankaat; vaaleanpunainen velour sekä vaaleanpunainen trikoo; Eurokangas, nauhat; ottobre shop sekä Tilda. Punainen (keino)silkki sekä valkoinen Furulunds (Västerås).

6 kommenttia:

Mizumi kirjoitti...

Oi onpa kauniit mekot! En epäile yhtään etteikö saaja olisi myös tyytyväinen.

-pm- kirjoitti...

Aivan ihanat! Voi että kun jostain sais itsekin energiaa taas ompeluksiin. Ois niin paljon kaikkia ideoita mielessä, mutta jospa niitä sais sitten talven aikana toteutettua kun on vauva syntynyt ja muutettu uuteen kotiin. :)

-Minna- kirjoitti...

Suloinen tuo ensimmäinen mekko!
Taisin muuten törmätä sinuun Turun Eurokankaassa tässä hiljattain, tai ainakin joku kaksoisolentosi oli ostamassa punaista vuorikangasta :-). Mietein pitkään tohdinko tulla juttusille, mutta kun en ollut varma asiasta niin jänistin :-).

PaaPii kirjoitti...

Ihania herrkkusia ompeluita! Nam!

-Anni- kirjoitti...

Me just tänään pukeuduttiin mekko nro kakkoseen ja sekin oli just tosi passeli :) Nyt liottamaan siitä vesiväritahroja.. :)

Matleena kirjoitti...

Aivan ihania mekkoja! Takuulla tyytyväinen "asiakas".. ;D