sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Nami nam! vol.2

Ystäväni tykästyi tähän tunikaan ja kysyi jos voisin tehdä samalla idealla synttärilahjan hänen sukulaistytölleen (Emilian serkulle). Ja koska kankaan sain valita itse ja tämä lila sekä lila-vihreä raidallinen velour löytyivät kaapista ne pääsivät tähän projektiin. Väriyhdistelmä on ehkä vähän hurja mutta jotenkin ihana.
Housuihin tein tuollaiset tuplakuminauhakujat, joista tuli hauskan näköiset. Jouduin odottelemaan tämän projektin kanssa sormet syhyten kun ei ollut kaapissa limeä resoria ja mikään muu ei oikein tuntunut istuvan. Ei muuta kuin tilaamaan. Ja odottamaan, joka ei ole mun vahvimpia puolia.

Tähän cup cakeen tuli strösseleitä. Löysin kaapista pienen laatikon, jonka sisällöstä ei ollut mitään muistikuvaa. Sieltä löytyi valtava määrä pieniä helmiä ja jopa helmien ompeluun tarjoitettuja kapeapäisiä neuloja. Kaikkea sitä kaappiensa kätköihin onkin piilottanut. :)
Lopputulos on mielestäni ihanan pirteä ja tyttömäinen. Ihastuin näihin väreihin, vaikka alussa väriyhdistelmä vähän mietityttikin. Jännittää mitä lahjan vastaanottaja tykkää setistä... 

Minulla on tällä hetkellä velour-kausi. En osaa näköjään oikein muuta edes ajatella. Tilasin alkuviikosta Riemulista vielä kahta uutta velouria lisää. Mun piti olla kankaiden ostolakossa. Ups. Lisäksi tajusin kun kävin kangaskaappia läpi, että siellä olis vaikka mitä mutta en raaski käyttää niitä. Hmmm... Olen kangasholisti mutta säästelen kankaita enkä raaski käyttää niitä. Ihan sekopäistä.

Kaavat: Ottobre; Teekannu-tunika (muokattuna) Ottobre 4/07 (koko104/110), Saimi-svetarihousut (muokattuna) Ottobre 1/09 (koko104/110).
Kankaat: Eurokangas.

11 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

oi nam mikä setti!! :)

Annika kirjoitti...

Ihanan pirteät värit olet valinnut. Ja tuo kakku strösseleineen on aivan huippu :) Taitaa olla vähän samaa vikaa minussakin, ei raski kankaita leikellä?? Onneksi nyt olen viimeaikoina tilannut tosi vähän mitään kankaita..

Satu kirjoitti...

Ihana on setti ja varmasti mieluinen saajalleen. Mullakin sama vika kankaiden säästämisen suhteen...useampi odottaa sitä "juuri oikeaa" ideaa...

-TIINA- kirjoitti...

Ihan väriyhdistelmä! Mä tykkään....

Inkeliina kirjoitti...

Hieno setti ja ihana idea nuo strösselit! Mä ompelin eilen velourista puolipotkarit ja päätin jälleen pitää piiitkän tauon velourin suhteen. Mä en osaa sitä ommella, kun se tuntuu aina venyvän ja paukkuvan joka suuntaan...

PaaPii kirjoitti...

Aivan ihana setti taas.
Tunnustaudun täysin samanlaiseksi. Kankaita pitää saada hankkia, mutta sitten niitä ei raaski kuitenkaan käyttää mihinkään. Kun idea tulee niin alan empimään josko samasta kankaasta saisikin jotain vielä ihananpaa aikaan.. ihana hullua tosiaan :D

Hiipu kirjoitti...

Kaunis setti, kelpaili meidän isommalle taatusti. Ihanat raikkaat, reippaat (ja ei prinsessamaiset...) värit!

Hanna kirjoitti...

Ei ollenkaan raju väriyhdistelmä, mutta ei vain ehkä niin tavallinen. Ihanat ovat! Mulla menisi hermot strösseleitä värkkäillessä, mutta sinulla nähtävästi ei :)

Hipsu kirjoitti...

Aivan ihanat!!

Unknown kirjoitti...

JUU, NIIN OVAT IHANAT! Kiitos kovasti kultainen!!! Laittelen ne tuota pikaa eteenpäin Jutta-neidille, joka varmasti tykkää. Laitahan sitä tilinumeroa tulemaan sit :)

minakaa kirjoitti...

Hienot vaatteet. Pitäähän joka tytöllä kankaita kaapissa olla :)