tiistai 22. syyskuuta 2009

Valmiita töitä


Tähän pilkkutrikooseen rakastuin ihan totaalisesti ja sitä onkin käytetty jo muutamissakin projekteissa. Stella sai kääntöpipon, jonka toisella puolella on samaa pilkkukangasta mustavalkoisena. Tosin pienellä tytöllä en ole osannut, toistaiseksi ainakaan, käyttää mustavalkoista puolta piposta.
Samasta kankaasta tein peiton (75x75), jonka toinen puoli on ihanan pehmeää mustaa velouria. Musta velour suorastaan huusi kärpässieni applikaatiota.

Kaavat: molemmat omasta päästä.
Kankaat: Eurokangas.Myös tämä mekko syntyi samasta kankaasta. Ottobren ihana kaava oli aivan pakko kokeilla. Toistaiseksi mekko on vielä liian suuri ja tavallaan hassua tehdä talvea vasten lyhythihainen mutta villatakkia kaveriksi niin eiköhän käyttöä löydy.


Olen ihaillut yo-yo koristeita mm. Marialla ja päätin testata miten sellaisen tekeminen onnistuisi. Täältä löytyy miten yo-yon voi tehdä ilman mitään erityisiä ´työkaluja´. Joten yo-yo kokeilu löysi tiensä peittämään huonoa tikkiä (ompelukone sanoi sopimuksensa irti mekkoa tehdessä). Ihan suloinen siitä tuli.
Kangas: Eurokangas
Kaava: Ottobre 1/07

Ei kommentteja: