lauantai 8. marraskuuta 2014

Vaunulelu ja Babyshowerit

Näin kuvan ihanasta vaunulelusta. Koska hinta hieman hirvitti ja sormet syyhysivät tekemään jotain otin langat ja koukun esille ja aloin virkkailemaan. 

I saw a picture of a really cool pramtoy. The price was a bit high and my fingers itched to do something so I took my threads and started crocheting. Kuviot ovat sekä virkattuja, kirjovirkattuja että kirjottuja. Sisällä kulkee kuminauha. 


Olen kyllä supertyytyväinen näihin. Nappasin taas tuon Minin ´värimaailman´ näihinkin. Pelkät musta-valkoiset olisivat olleet mielestäni tyylikkäät mustien vaunujemme kanssa, mutta harmaa ja keltainen tuovat kivasti lisämaustetta. 

I´m so happy with these. I used the same colours I´ve used for all Mini´s things. Kun odotin Neitokaista sisareni olisi halunnut järjestää minulle BabyShowerit, mutta hän asui Helsingissä, toinen siskoni Turussa ja me Pietarsaaressa. Nyt kun olimme vähän lähempänä toisiamme, sisareni halusivat järjestää minulle babyshowerit. Tosi ei yllätyksenä, sillä minut hyvin tuntevina, sisareni meinasivat, ettei hermoni kestäisi odotusta ja he tiesivät, että haluan olla mukana järjestelyissä. 

Askartelut á la minä ja sisareni J. Ja värit - ylläri ylläri - keltainen, musta, harmaa sekä valkoinen. 

Some pictures from my babyshower. 

Tarjolla oli brunssityyliin mm. lakritsi-sitruunakuppikakkuja, sitruunajuustokakkua, suppilovahveropiirakkaa, savupoprpiirakkaa, croissanteja, caesar-salaattia kanalla, cuscussalaattia, hedelmiä sekä karkkeja väreihin sopivasti. Hieman tuli asperger olo, kun cittarissa valikoin tietyn värisiä karkkeja... 
 Kiitos kaikille mukana olleille. Erityisesti suuren suuret kiitokset ihanille siskoilleni! 
Olette rakkaita!


2 kommenttia:

Villakiana kirjoitti...

Ihanan näköiset ja väriset juhlat sinulla on ollut, ja tuo vaunulelu on ihan mah-ta-va!

Lisa kirjoitti...

Very nice!! Mini will love it!! Nice colors!!