perjantai 8. maaliskuuta 2013

Mekko, josta tuli heti lemppari

Meillä asuu mekkotyttö. Kun neitokaiselta kysyy ´mitäs tänään laitetaan päälle?´ vastaus on (muutamaa, kerran kolmessa kuukaudessa tapahtuvaa tilapäistä mielenhäiriötä lukuunottamatta) aina ´mekko´. Ja koska neitokainen on ottanut hurjan kasvuspurtin (taas...) ja monen mekon helma huiteli tunikamitassa, piti mekkovarastoa täydentää arkimekkojen osalta. Tämän kankaan neiti sai itse valita Eurokankaasta. Ja tietty siniseen piti yhdistää vaaleanpunaista.

We have a little girl who loves dresses. When I ask her what she wants to wear today, the answer is without a doubt - a dress. She has grown loads during the winter so mommy needed to sew some dresses. Here´s the first one.

 Kaava: Sömnadsmagasin 1/2013, koko 4år
Kangas; Eurokankaan palat

Kangas on kauniin sinisävyinen, jossa on pieniä valkoisia pilkkuja. Kauempaa katsottuna pilkut häviävät ja kangas näyttää melkein farkulta. Mielestäni tuo vaaleanpunaisen sävy on juuri oikea tuon sinisen kanssa. 

The fabric has small polkadots that dissapear when you look at the fabric from a distance. I´m really glad about the perfect shade of pink that I happened to have in my cupboard. 


Kaulus teetti hieman päänvaivaa. Jouduin pujottamaan kapean kuminauhan kaitaleen sisälle, koska kaulus näytti hullun suurelta. Se valitettavasti tekee sen, että kaulus rypyttyy hieman. Minua, neitiä tai käyttöä se ei haittaa, pitää vain muistaa tehdä muutokset kaavaan.


 Mekosta tuli kuulemma heti lemppari. ♥ The dress became an instant favourite.

Ja mä olen näin pitkä! 

5 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Kiva mekko ja kaunis väriyhdistelmä:)

Mieli kirjoitti...

Kauniit värit, nätti mekko :)

Susu kirjoitti...

Tosiaan kivat kankaat = ihana mekkonen :)

Vaahtismonsteri kirjoitti...

Pikkuneidin ilmeestä näkee, että nyt osui nappiin;)

muru kirjoitti...

Ihana mekko, tytöllä on selvästi silmää näille jtutuille :) pilkkuja, vaaleanpunaista ♥