torstai 10. tammikuuta 2013

Huiveja, pipoja ja ihastuksia

 Minulla on tapana ihastua kaavoihin ja ohjeisiin, joita teen uudelleen ja uudelleen. Baktus on eräs näistä suurista ihastuksista. Toinen ihastus on Novitan neulottu pitsipipo. Tein sellaisen itselleni jo viime talvena. Silloin en tehnyt piposta ihan niin pitkää kuin ohjeessa oli ja piposta jäi vähän nysä. Nyt korjasin tilanteen ja tein uuden. Samalla tein neitokaiselle samistelupipon. Väti on ihana ja sopii mielestäni ihanasti savunharmaaseen untuvatakkiini. Jännää miten neulominen on selkeästi talven puuhaa minulle. :)

I have a tendency to fall in love with patterns; both knitting and sewing. Baktus is one of my favourite patterns. The beanie pattern is one that I did last winter and wanted to make one, well two, more. A scarf for me and a beanie for me and little miss. I love the colour and I think it suits my grey coat really well.Heijastinrusetin idea: Muita Ihania.
Lanka: Novita Mohair.

Lisäksi tein toisen Baktuksen lopusta ihanasta harmaasta merinovillasta, joka jäi yli tästä neulemekosta.

Ohje: Baktus.
Lanka: Debbie Bliss Rialto Ara.

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

OIkein kivat pipot! Itsekkin olen tainnut tuota mallia katsella, pitäisi ehtiä kutomaan... Mulla on talvi kanssa aika armotonta kutomisaikaa, ompelut jäänyt vallan tauolle... Ompelukin varmaan alkaa taas innostaa, kun luonnonvalo lisääntyy ja näkee paremmin tehdä ja vaikka iltamyöhällä! =)

Caorann kirjoitti...

Baktus on minunkin mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan täydellisen mallinen huivi! Kiva pipotkin. :)