tiistai 27. marraskuuta 2012

Arkisia asioita

Huh! Ei muuta voi sanoa. Töitä, juoksukoulua, opintoja, miehen polvileikkaus ja toipumista siitä, perhe-elämää ja paljon vielä kaikkea muuta on kuulunut arkeeni viime aikoina. Olen ehtinyt ompelemaan, neulomaan ja värkkäilemään kaiken näköistä, mutta niiden esitteleminen täällä blogissa onkin sitten asia erikseen.

Tein neitokaiselle Olionan inspiroimana pinnejä. No, tyypilliseen tyyliini vähän innostuin ja näitä löytyy varmasti meidän tuttujen joulupaketeista. Meidän kultakutri ei ihan tarvitse kaikkia näitä (ja näiden jälkeen valmistuneita).


 I made some hairpins for my daughter from felt. I thought Olionas hairpins were so adorable that I had to make some myself as well. Being the kind of person I am (going totally crazy about different things) I made ´a few´ extras. So our friends kids will find these in their christmas gifts.

Kuten viime vuonna, myös tänä vuonna halusin piristää kalenteriani, johon merkkaan kaiken. Ilman kalenteriani en muistaisi yhtään mitään. Ja kivoista kauniista asioista pitävänä haluan, että jokapäiväisetkin jutut ovat kauniita ja ilahduttavat ulkonäöllään. I love pretty things. So, I had to make a cover for my calendar which I couldn´t live without. I would forget just about everything. 

Yritän saada tänne blogiin asti tekemiäni käsitöitä. Tällä hetkellä tietokoneen esille ottaminen tarkoittaa yleensä jonkin kirjallisen opintotehtävän tai työjuttujen tekemistä.
Käsitöitä on pakko saada tehdä - muuten en pysyisi järjissäni. ;)

I´ve been really busy with work and life in general so I haven´t had time to post my handywork here in the blog. I do crafts, sew and knit or crochet all of my spare time - otherwise I would go crazy.

12 kommenttia:

~Maria~ kirjoitti...

Aivan ihania nuo pinnit!! Olisi mukavaa puuahastelua mullekin, toipuessani omasta jalkaleikkuksestani. Ja huopiakin on, edellisen huoparuokainnostuksen jäljiltä. ;)

jarna kirjoitti...

Voi kuin söpö mansikkapinni! Ja on ne muutkin, mutta mansikka on suosikkini :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihania pinnejä!

Anni kirjoitti...

Ihania juttuja, ihania pinni-ideoita kertakaikkiaan! :)

Ja ihanat nuo kalenterinkannet, juuri tein vähän samanmoisia juttuja lahjaksi ;)

Pääasia että tekee käsillä, joutaa ne sitten esitellä myöhemminkin, myö uotellaan! :)

Manda kirjoitti...

Oih miten söpösiä pinnejä! <3

Mieli kirjoitti...

Ihania pinnejä ja kalenteri! Käsityöt auttaa täälläkin kestämään arjen ei- niin-hohdokasta puolta ;)

marsipaanipossu kirjoitti...

Todella suloisen ihania pinnejä!

Ilona kirjoitti...

Tosi söpöjä! Minä kävin tänään ostamassa huopaa vastaavanlaisia avaimenperiä varten:)

Nova Melina kirjoitti...

Onpas söpösiä pinnejä! :)

Elina kirjoitti...

Kivoja ompeluksia! Olisipa hyvä, kun kiireen ja stressin keskellä saisi aina otettua jonkun käsityön tekeille. Käsitöiden teko kun on aina rentouttavaa ja terapeuttista.

Tuo kalenterinkansien sisätasku on muuten hyvä idea. Taidan napata seuraavii kansiin..

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kauniita. Olen tosi imarreltu, kun joukossa on ns. minun mallejanikin :)

Kiva, että saat tehtyä käsin myös keskellä hässäkkää. Itselläni on usein sellainen huono tapa kieltää itseltäni käsityöt silloin, kun tuntuu, että 'pitäisi' tehdä jotain tuottavaa ja viisasta, vaikka tartteehan ihminen vaihtelua ja vapaahetkiäkin. Siinä todella heittää paljon hukkaan, sillä käsityöt tarjoavat hyvän rentoutumiskeinon. Silloin kun ei kaipaa lisää haasteita, voi tehdä vaikka yksinkertaista neuletta ja latautua käsi-mielilaturissa.

Sannu kirjoitti...

Hauskoja pinnejä!

Ps. Sinulle on tunnustus blogissani. :)