keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Koruja koruja koruja

 Näitä on vaan niin ihana tehdä. Keksiä yhdistelmiä, kokeilla uutta.

Uusimpana halusin kokeilla makeanveden helmiä. Helmethän pitäisi solmia silkkinauhaan mutta päätin kokeilla näitä koruvaijeriin. Korutarvikeliikeen omistaja oli sitä mieltä, että helmet kuluvat vaijerissa enemmän kuin nauhassa mutta ne eivät ehdi kulumaan minun käytössäni niin, että kulumista huomaisi.
Pidän mustista vaatteista ja halusin mustiin vatteisiini helposti yhdisteltävät korut. Päädyin yhdistämään mustia laavakiven näköisiä helmiä, valkoisia lasihelmiä sekä harmaita helmiäishelmiä.Lukoksi löysin kauniin pallolukon, joka sulautuu ihanasti helmien joukkoon. Sen voi laittaa myös huomion keskipisteeksi etupuolelle. 
Tarkkaavaisuustehtävä; löydätkö lukon? ;)


Viime keväänä korukurssilla työkaverini teki kauniin korun, jossa oli ihana idea; läpikuultavia siemenhelmiä yhditettynä isompiin lasihelmiin sekä hopeaan. Lukko on ihana sydämenmallinen ja siinä killuu tähti ja kristalli. Tein itselleni korun nyt samalla idealla. Vähän kevyempää vaihteeksi.


Ja vihreää. Oi, miten olenkaan seonnut tuohon väriin jota halveksuin vuosia! Lemppariksi on muodostunut tuo oikeanpuoleinen koru, jossa killuu useampia koristeita. 


I love making jewellery. It´s fun, easy and so rewarding. Here´s some of the lastest I´ve made.

Vielä loppuun kuva minusta sisareni kanssa. Keräsimme muutamat katseet paluulaivalla Tallinnasta, jossa olimme äitini ja sisarteni kanssa. Kävimme luonnollisestikin Karnaluksissa ja sieltä löytyi mm. muutama kerä tuollaista ihanan paksua lankaa. Oma tekeleeni odottelee vielä tuolla parempia aikoja mutta sisareni (joka omasta mielestään ei ole yhtään käsityöihminen) sai omaan projektinsa hankitut langat jo käytettyä ja tilasi jo lisääkin. 
Samasta puusta veistettyjä. ♥


Tarvikkeet: Blingi.

7 kommenttia:

S kirjoitti...

Onpas ihania koruja!

Kanneli kirjoitti...

Tosi kauniita koruja.

Mari kirjoitti...

Niin kauniita =)

Anni kirjoitti...

Ihania koruja kertakaikkiaan! Ja tuo ensimmäinen on ihan miun suosikki :D Siehän voisitkin järjestää koruarpajaiset :) Oivoi, kun osaisin tehdä noin kauniita!

NorppaStiina kirjoitti...

Anni; Loistava idea! ;)

Sienis kirjoitti...

Voi että kun ihania. Mullakin oli toi vihervaihe päällä mut ny laantuu jo, ja oon ihastunu tummansiniseen :)

Mä oon aina laittanu makeanvedenhelmet koruvaijeriin, ei oo ainakaan toistaseks mikskään menny.

Tiina kirjoitti...

Nuo korut on niin ihania!! <3 Jos joskus järkkäät arvonnan, tee alkinnoksi koru jookos!! <3

Olette kyllä kuin kaksi marjaa siskosi kanssa! =)