keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Paperi-ihastus

Pinnailun tuloksena olen ihastunut paperiaskarteluun. Se on ihanaa näpertelyä, jolla saa ajatukset pois pyykkivuoresta, tiskeistä, sotkuisesta kodista (eihän meillä koskaan ole sellaista - eihän?).

Muffinsit ovat yhä lähellä sydäntäni. Joten kun näin tämän ja tämän oli ne pakko tehdä!


Alkuperäisessä oli liimattu napit muffinssien ´huipulle´. Ehkä minunkin pitää vielä tehdä se....


Tämäkin idea löytyi pinnailun kautta. Tosin käyttämäni liima oli liian ´kosteaa´. Paperi kupruilee kurjasti, eikä kehyksen lasi paina sitä tarpeeksi, jotta kuprut tasoittuisivat. Ehkä pitää laittaa väliin vielä pala kartonkia lisäpainoksi.Tein ristipistomalleja käsityötunneille ja innostuin niistä pitkästä aikaa. Mukavaa pikku tekemistä telkkaria katsellessa. En osaa olla tekemättä mitään kun katson telkkaria. Käsillä on oltava koko ajan jotain tekemistä. Mieheni nauraa minulle; hänen kolmekymppinen vaimonsa tekee iltaisin ristipistoja ja on mukana Martoissa. :)

I´ve been inspired by some papercrafts on Pinterest which I just had to make - two cupcake canvases.


I made some models for work and I remembered how relaxing cross stitches can be. My husband laughs at me; I´m like a thirty year old granny when I sit and watch tv and do cross stitches. 

5 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Hienoja, mutta nuo ristipistot ovat aivan huippusöpiksiä!!!!!

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihania ristipistoja! Pitäisi itsekin tehdä pitkästä aikaa niitä... Kivoja paperiaskartelujakin olit tehnyt :)

Matleena kirjoitti...

Ihania Herrgullisia värejä! Nuo ristipistot on ihan huippuja, kun itellä tulee ristipistosta mieleen aina joku väkisillä ja pakolla väsätty koulutyö silloin ennen muinoin.. :/ ;) Mutta nämä näyttää tosi ihanilta ja prteiltä, käsitykseni ristipistotöistä on tämän kautta nyt muuttunut. ;) Kiitos siitä!

muru kirjoitti...

Ihania paperitöitä ja ristipistoja!! Mulla on yksi ristipisto tyyny tallessa jonka tein yläasteella, varmaan 8.luokalla. Se on nätti vieläkin ja lasten sängyllä koristeena kun on semmonen "lapsellinen" aihe :) Nuo sinun tekemät on kyllä syötävän suloisia!

Niinu kirjoitti...

Minäkin innostuin juhannuksena tekemään mökillä ristipistotöitä!
Paperiaskartelijana annan sellaisen vinkin, että älä käytä liimaa vaan kaksipuoleista teippiä, ei kupruile:)