tiistai 25. lokakuuta 2011

MollaMaija

Olen jo pitkään ihaillut Pilvitarhan pajan suloisia nukkeja sekä ihanuuksia pinterestistä. Pikkusiskot tein jo aiemmin (pari vuotta sitten) ja nyt yhden vähän isomman version.

Nukesta, joka sai nimen Maija, on tullut Stellalle niin rakas, että hän kantaa sen mukanaan joka paikkaan ja nukkuu se vieressään. Kuvat ovat kamalan värisiä. Valo ei riitä ja taidot eivät riitä kuvankäsittelyllä parantamaan asiaa.En saanut heti otettua kuvia kun nukke oli valmis, joten se on jo rakastetun näköinen. Nukkaantunut reppana, jonka toinen käsi on hieman repeytynyt irti kun neiti on retuuttanut sitä mukanaan. Mikä siinä mahtaa olla, että nukkeja/leluja kannetaan/retuutetaan aina samasta kädestä/tassusta?


Äitini mielestä oli herttaista, että tekemäni nukke oli Stellalle niin rakas, että hänkin päätti kantaa kortensa kekoon. Hän teki Maijalle villatakin ja huivin. ♥

I´ve loved the little dolls that Pilvitarhan paja has made. There´s also loads of similar in Pinterest. I made the little sisters earlier (like two years ago) and now I got inspired again. 
I made a little doll that has become so important to Stella. She takes the doll - Maija- everywhere and even sleeps with it. It´s gone a little fuzzy and the other hand has torn a little.
My mom thought it was so sweet that the homemade doll was so precious to Stella that she made a cardigan and a scarf to Maija. Now it won´t freeze when Stella takes her out.


Kaava: oma.
Kankaat: Eurokangas, Kangasmestarit, Tiimari, Presento.

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi että miten ihana nukke. Sydän suli. Olen ihan sanaton, niin ihana se on.

PikkuHoo kirjoitti...

Ihana ja suloista miten rakas nukke!

Nova Melina kirjoitti...

Ihana! Itsetehdyt nuket on niin kivoja ja arvokkaita!

Hanna kirjoitti...

Hurmaava nukkeporukka! :)

-Anni- kirjoitti...

Ihana Stella <3

Ilona kirjoitti...

Siis kertakaikkisen ihana nukke!!!!! Ja myös hänen pienet ystävänsä:)

~Maria~ kirjoitti...

Ihania!!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi,miten hurmaavia!!