sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Tyttömäisiä settejä

Olen ihastunut mekko ja legginsit/tunika ja legginsit yhdistelmiin Stellan dagis-pukeutumisessa. Ne ovat helppoja aamulla pukea päälle ja käteviä arkivaatteita.

Ensimmäisen kangas oli löytö Eurokankaan paloista ja ihan meidän näköinen. Mustaa ja vaaleanpunaista. Halusin, että kaunis kangas tulee esille, joten jätin tunikan mallin yksinkertaiseksi. Kaveriksi tein mustat leggarit, joissa on kivat yksityiskohdat lahkeessa.Tätä kangasta on vilkkunut erivärisinä jo monissa blogeissa. Itse ihastuin siihen heti nähtyäni sen mutten ole keksinyt mitä ihmettä siitä tekisin. Nyt päädyin tunikaan, jossa on kiva leikkaus. Ehkä tähänkin olisi sopinut yksinkertaisempi malli mutta näin tällä kertaa. Ja tunikalle kaveriksi ruskeat leggarit samalla mallilla kuin toisetkin.

I love to dress Stella in tunics and leggins. It´s simple and sweet. So I made a few new sets.

○○○
Olen aina ajatellut, että kun saan blogin lukijamäärän yli sadan tai tietyn kävijämäärän täyteen niin pidän arvonnan. Kävijämäärälaskurini nollaantui syksyllä ja harmitti niin, etten muistanut 1-vuotisarvontaakaan järjestää joten jos nyt paikkailisi. Mitä palkinto toiveita/ehdotuksia/ideoita teillä olisi?

Kaavat; Rusetti-tunika; oma koko92, Ottobre; Kaisa (Ottobre 1/09) koko92, Ottobre ruusunnuppu leggarit (1/10) koko92.
Kankaat: Eurokangas

13 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Ihana tuo rusettisetti!
Jotain itsetehtyä palkinnoksi :)

Delfia kirjoitti...

Ihana rusettisetti! :)

Mirka kirjoitti...

Rusettisetti on kyllä ihan Stellan oloinen setti! Kaunis :)

Ja oikein pirteä on ruutusetti, tykkään molemmista!

-Anni- kirjoitti...

Ihana rusettisetti!!

Manda kirjoitti...

Suloisia molemmat ja tosiaan leggari-tunikayhdistelmät on myös meidän tyttöjen (ja äidin) suosiossa. :)

Mamuli kirjoitti...

Ihanat setit; varsinkin tuo eka on suosikki. Kas kummaa kun olet löytänyt tuon suloisen rusettikankaan Eurokankaasta. Mä harvoin löydän sieltä mitään, mutta onhan nuo onnenpotkuja jos jotain mukavaa sattuu löytämään.

Sani kirjoitti...

Toi rusettisetti on kyl ihana :)

Maria kirjoitti...

Ihanat setit, varsinkin tuo rusetti :)

Susanna kirjoitti...

Minä taas ihastuin ruutusettiin, tosi kivannäköinen :)Palkinnoksi tietysti jotain itsetehtyä, tytön äitinä tulee tietysti mieleen joku kaunis mekko/tunika, niitä täällä sinun blogissa on ainakin näkynyt.

Kristiina kirjoitti...

Ihania vaatteita!!! tuo onkin hyvä idea että tekee myös housut samantien sopimaan kokonaisuuteen..Ruututunika on sitten hurjan suloinen!

hmmm kirjoitti...

Rusettisetti on aivan ihana. Eikä ruuduissakaan mitään vikaa, mutta ei vaan ole yhtä söpö kuin eka.

Meillä tykätään myös tunikoista ja leggareista vaikka mies alkuun kuvittelikin, että ne on tarkoitettu kalsareiksi "kunnollisten" housujen alle :)

Jokin itse tehty olisi tietenkin paras palkinto.

Katja kirjoitti...

Mä ihastuin kanssa samaiseen ruutukankaaseen, kun näin jossain blogissa sitä. Eurokankaassa kun poikkesin sit aikanaan, niin siellä oli vaan tota vaaleenpunasta jäljellä, kun ite oisin halunnut tehdä pojalle. Kivan näkösen paidan oot säkin saanut aikaseks!

Lottaspace kirjoitti...

Hienot setit!