maanantai 11. lokakuuta 2010

Cutie-huppari sekä tuunailua

Meillä on ollut rankat pari viikkoa. Sukulaisen menetys ja valtava määrä töitä. Olen jaksanut ommella, mutten blogata. Olen huomannut, että ompelemisesta on tullut minulle terapiaa. Saan olla omien ajatusteni kanssa, eikä asiat ahdista kun saan käsitellä niitä kuin huomaamatta ommellessani.

It´s been rough couple of weeks. My relative past away and I´ve been swamped with work. I´ve had the energy to sew but not to blog. Sewing is like therapy for me. I get to think without thinking. 

Ostin valtavan kasan vaatteita kummityttöni tarhakaverilta. Eräs ihanuus oli vaaleanpunainen toppaliivi. Ihanan hempeä vaaleanpunainen vaati kaverikseen jotain rauhoittavaa.
I bought a huge pile of second hand clothes from a friends friend. One of the most delicious things was this padded vest. But it needed something less sweet to combine it with. 
 




Päädyin harmaaseen. Täydellinen tummanharmaa fleece löytyi ja dagiskaverin naulakossa roikkui hauskan mallinen fleecehuppari ja siitä se sitten lähti. Olen halunnut aplikoida tekstiä jo kauan ja nyt sain täydellisen tilaisuuden kokeilla. Muutama tähti vielä koristeeksi. Pipo tuli pika päähänpistona ja täydentää asun. Pipon helmaan testailin tähtiompeletta.

I ended up choosing grey ´cause I found the perfect shade of grey fleece. I´ve wanted to try applique letters and this was the perfect opportunity. And some stars for the star-girl. 
 
Kirsikalla on ollut hauskoja t-paitojen tuunauksia ja niiden inspiroimana tartuin Stellan serkultaan perimään pitkähihaiseen trikoopaitaan. Siinä oli muutama tahra paidan etumuksessa, jotka eivät lähteneet pesussa pois, joten piilotin ne muffinssien alle.

I´ve admired Kirsikka´s t-shirts and decided to try one myself. Stella inherited a longsleeved t-shirt from her cousin which had a stain in the front. So I hid them. 
 

Hauskat tuli. Näitä täytyy tehdä lisää. Kiinnitin kuviot kaksipuoleisella liimaharsolla ja ompelin suoralla. Vähän mietin kuinka nuo reunat käyttäytyvät pesussa. Lähtevätköhän purkautumaan? En kuitenkaan halunnut aplokoida perinteisellä siksakilla koska halusin pitää kuvion mahdollisimman keveänä.

I think it looks great. It was fun and easy and quick. I´m just a little apprehensive about how it will survive the washing machine...

Kaava: Muokattu Kärry-huppari Ottobre (4/10) koko86.
Kankaat; fleecet Eurokangas, resori Myllymuksut.

16 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihana huppari ja pipo♥ Tuo harmaa ja vaaleanpunainen vaan on niin kaunis yhdistelmä. Kiva idea tuo tuunauskin :)

Otan osaa. Kiva kuitenkin, että ompelu käy terapiasta :)

Annika kirjoitti...

Voi, oletpa onnistunut tekemään herkullisen yhdistelmän :) Huppari on aivan ihana!! Ihan tässä tulee inspis itsellekin.. Nyt vain ei aika riitä edes terapia ompeluihin..

LAPINKA kirjoitti...

Aivan ihana tuo huppari / liivi setti!! Niin suloinen asu että :) Voimia sinne!!

Manda kirjoitti...

Sopii hienosti yhteen uusi ja vanha, harmaa ja vaaleanpunainen ovat suloiset yhdessä. :)

Sani kirjoitti...

Ihania :)

Inkeliina kirjoitti...

Otan osaa! ♥ Ihania ompeluksia oot tehnyt ja ompelu on minullekin terapeuttista. Nyt vaan ei ole siihen ollut yhtään aikaan. :(

PikkuHoo kirjoitti...

Kaunis asukokonaisuus ja värit sopivat hyvin yhteen. Juuri tuon tyylistä hupparia olen himoinnut itsekkin tehdä pojalle. En ole vain saanut vielä aikaiseksi.

Kreeta kirjoitti...

Voimia!

Todella kivan mallinen fleecepaita! Piirsitkö itse kaavat?

Anna kirjoitti...

Aivan ihana hupparisetti <3 Pidän kovasti noista väreistä, ne näyttävän yhdessä upeilta ja toisiaan täydentäviltä.
Paljon voimia sinne!

-Minna- kirjoitti...

Osanottoni!
Tosi suloinen tuo Cutie-huppari ja niin herkullinen yhdistelmä harmaata ja vaaleanpunaista.

PaaPii kirjoitti...

Aivan ihanan ihana yhdistelmä tuo harmaa ja vaaleanpunainen. Nam mikä kokonaisuus!

NorppaStiina kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! :)
Kreeta; käytin tuota kärry-hupparin kaavaa pohjana ja muokkailin siitä sen mikä oli ajatuksena. Ja kerrankin onnistuin tosi hyvin muokkaamaan just sellaisen kun olin ajatellutkin. :)

Caorann kirjoitti...

Tosi kiva yhdistelmä niin ihanissa väreissä! :)

-Anni- kirjoitti...

Otan osaa ♥
Aivan huippusloiset jutut olet taas Stellalle tehnyt, tulee huppu ja pipo kruunaa setin! Ja tuo muffarijuttu, kyllä niin ihana että!

Vekarana kirjoitti...

Todella kiva setti ja värit sopii niin täydellisesti yhteen! :)

lallatilaa kirjoitti...

tosi suloinen tuo huppari pipo-setti! ja sopii hienosti toppiksen kanssa! Hienoja ompeluja muutenkin taas!