keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Sinisen sävyjä

Olen halunnut kokeilla uusia juttuja viime aikoina. Niihin ovat kuuluneet sininen väri ja erilaiset ompelukokeilut.


Stellan paidassa ´juttu´ on tuo reikä kauluksessa ja niskassa. Ehkä toinen olisi riittänyt mutta sainpahan harjoitella. :) Vähän ehkä liioittelin tuota resorin venytystä kauluksessa mutta siitä tuli hauska rypytetty efekti kaulukseen. Kangas on ollut kaapissa jo ikuisuuden mutten tätäkään ole vielä osannut käyttää mihinkään. Ja nyt tykkään siitä ihan älyttömästi. Lyhyt hihainen tunika on Stellan serkulle (jolle olen aiemmin ommellut mm. nämä).


Koska tämä tunika onnistui niin hyvin tein toisen. Kangas on sarjassa ´mitä-ihmettä-ajattelin-kun-tämän-ostin` mutta tässä se näyttää ihan kivalta. Stella on löytänyt ja ihastunut taskuihin, joten tein sellaisen tuohon toiselle puolelle ilmettä antamaan. Jälkimmäisessä kuvassa taskuna tosin käytetään tuota kietaisuosaa...


Tästä tulee jotenkin mieleen Me&I:n vaatteet. Ehkä se johtuu väreistä. Pilkullisen kankaan väriä olen jotenkin vierastanut. Luulin tilatessani tätä, että kankaan pohjaväri olisi turkoosi ja koska se on niin vaaleansininen kuin olla voi se on jäänyt kaappiin odottelemaan. Nyt keksin yhdistää siihen vaaleanpunaista ja sain siitä tarpeeksi tyttömäisen näköisen (olen välillä vähän liian tarkka ja hassu näissä asioissa).

Huomasin, että olin menettänt lukijoita. Se sai vähän masentumaan ja pyörittelemään kysymyksiä päässäni. Onko blogini taso laskenut? Enkö ole osannut tehdä enää kivoja ja kauniita juttuja? Olenko muuttanut jotain huonompaan suuntaan? Eniten häkellyin siitä miten paljon asiaa aloin miettimään ja miten se vaikutti minuun. Olenko ehkä liian herkkänahkainen?

Kaavat: Lyhyt hihaiset tunikat; teekannu-tunika ja reikäpaita Ottobre (4/07),  kietaisu-tunika oma. Kaikki kokoa 86.
Kankaat: sydän-trikoo ja vaaleansininen trikoo Eurokangas, pilkullinen ja vaaleanpunainen trikoo Iinu, resorit Myllymuksut.

25 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Ehkä liian herkkänahkainen?!
Minä ainakin käyn mielenkiinnolla aina lukemassa kaikki postauksesi (vaikka en aina kommentoikkaan).
Eihän se että lukijoita lähtee, välttämättä liity juuri sinun blogiisi mitenkään, ehkä he vain ovat poistaneet rekistöröintinsä ja samal poistuneet listalta, elämäntilanteethan muuttuu itse kullakin...
JA komea lukuhan sulla on lukijoita, eli jatka vain hyvillä mielin :).
Ja kivoja ompeluksia jälleen kerran :)

Mirka kirjoitti...

Ihania jälleen! Tuo kietaisutunika on tosi kiva! Kuten ihan kaikki muutkin :)

Ja Sania peesin, ehkä liian herkkänahkainen <3 Miulla kanssa on välillä lähteny, mutta onneksi enempi on tullu uusia. Ei siun blogin taso todellakaan ole muuttunut, päinvastoin! Siullahan tulee hurjaa tahtia kaikkea ylisöpöä tyttöjuttua.

Eli nou hätä! Tykkään blogistasi :)

hmmm kirjoitti...

Mä tykkäsin tuosta Stellan reikäpaidasta eniten.

Blogin tasossa ei mitään vikaa ole. Itse ainakin välillä lakkaan lukemasta joitain blogeja kun niiden aihealue ei enää olekaan ajankohtainen mulle itselleni.

Annika kirjoitti...

Ihania ompeluksia taaskin! Minusta blogisi "taso" on vain parantunut koko ajan, joten turha murehtia :) Kuten tuossa jo olikin, jos joku poistaa / lopettaa oman blogin, silloinhan poistuu kai lukijoistakin.

Niina kirjoitti...

en usko myöskään että taso olisi laskenut.
itselläni blogi on niin uus että vastas odottelen lukijoita. sullahan on niitä kuitenkin jo paljon


ihania vaatteita olet tehnyt, ja paljon

Inkeliina kirjoitti...

Kivoja! Mä olen päinvastainen ja olen viime syksyyn asti ostanut ja tehnyt kovin poikavärisiä vaatteita tytölle, no nyt ne ei enää kelpaa joten vaaleanpunainen valtaa taloa...

-Anni- kirjoitti...

Komppaan edellisiä, eli ei ole laskenut taso, ihania juttuja teet :)

Helinä kirjoitti...

Ihania ompeluksia kaikki! Tykkään kanssa tosi paljon tehdä tytöllekin sinisestä ja juuri pinkkiin tai vaaleanpunaiseen yhdistettynä siitä tulee vielä tyttömäisempi ja kelpaa myös käyttäjälle varmemmin :).

Uskoisin kanssa ennemmin niin että lukija lähtee jos aihealue ei enää itseä kiinnostkaan, elämäntilanne muuttuu tms. Itse ainakin olen sellainen tuuliviiri innostuksen aiheideni kanssa että välillä joku juttu vie täysillä mennessään ja sitten vuoden päästä ei kiinnosta enää yhtään. Nim. entinen puutarhaintoilija :D. Mutta ymmärrän kyllä täysin myös pohdintasi - itse olen tuossa samanlainen :).

Satu kirjoitti...

Kivasti olet saanut tyttömäisyyttä noihin ompeluksiin! Olen itsekin huono käyttämään sinistä tytöllä, siis perussinistä, vaikka kankaita kyllä olisi. Pitääkin laittaa mietintämyssy päähän ja koittaa saada niihin uutta ilmettä jollain:)
Älä sinä huoli lukijoiden määrästä. Minä luen juttusi aina, vaikken kommentoikaan joka kerta. Mutta tiedän kyllä tunteen, oon samanlainen. Pitääkin saada päivitettyä omaa blogia nyt loman aikana, ennenkuin kaikki lukijat häviää =/

K kirjoitti...

Heips! Kivoja ompeluksia jälleen! :) Ja älä huoli, multakin on yks lukija häippässy ihan just vasta ja vähän ihmettelin, että mitäs nyt, mutta eipä sen ihmettely mitään hyövää! Jatka samaan malliin vaan! :) :) :)

Unikuu kirjoitti...

hienoja on. mä kans lopetan lukemisen jos aihe ei enää kiinnosta.. lukijoita tulee kyllä lisää.älä hätäile.

NorppaStiina kirjoitti...

Kiitos kaikille kannustuksesta! :) Tottahan se on, mielenkiinnon kohteet ja innostukset vaihtelee. Niinhän se mullakin on. Mulla on taipumusta miettiä asioita liikaa...

Anni kirjoitti...

Mä ainakin kanssa yleensä katson kanssa sun päivitykset vaikka en aina kommentoikaan. Ja koska olen vähemmän taas pojan äitinä ommellut tyttöjen juttuja, niin tunnemaailma ei ole sama :) Mutta blogisi on ihana ja kauniita ompeluksia tulvillaan! Oon itsekin melko herkkkä joten voin ymmärtää pohdintaasi...

Ihanasti oot saanu noista väreistä tosi tyttömäisiä :) Käyvät just vaaleanpunaisten legginssien pariksi upeasti :) Ihanat!

Riikka kirjoitti...

Toi meandi tyylinen on mun suosikki, ihana!

Outo juttu lukijoiden häviäminen, en tajua miksi kukaan täältä lähtisi ;).

Kerttu kirjoitti...

Upeita ompeluksi, taas kerran :)
Mä oon kans tommonen pohtija ja saisin samanlaisen reaktion jos lukijoita katois, mutta sulla on kumminkin vielä tosi kivasti lukijoita :)

meenu kirjoitti...

Ihania, taas :) Toi ekasta paita oli tosi kivannäköinen ja kivoja yksityiskohtia. Tykkäsin kyllä erittäin paljon myös tosta sydänmekosta.

Olit muuteen piipadoo-blogissa kommentoinut resorin ompelu asiaa ja mietinkin, et ompeletko sen kaitaleen yhdellä kertaa nelinkerroin esim. kaula-aukkoon? Mullakaan ei meinaa mitenkään onnistua noin resorikanttaukset...

Ja minä ainakin käyn päivittäin blogiasi lukemassa, joten älä huoli turhia :D

Nea kirjoitti...

Yhdyn edellisiin, ei huolta tason laskusta, lisäksi sä olet mahdottomat tuottelias :-) Uskon että lukijoita on kahta sorttia, niitä jotka seuraavat blogia pitkän aikaa ja sitten niitä jotka lukevat postauksia vähän aikaa ja sitten surffailevat uusiin maisemiin.

Luin just Piipadoolta et sun kaksoisneula tekee hyppytikkiä. Syy siihen saattaa olla että neula on ihan vähän vääntynyt. Onko sulla Singeri? Täkäläinen ompelukoneenkorjaaja on auttanut mua tosi paljon mun Singerin kanssa ja antanut vinkkejä m.m. sanoi että Singerit välillä vaativat Singerneulat toimiakseen moitteettomasti.

LAPINKA kirjoitti...

Juups..täällä peesailen muita! Höpsistä höö.. älä turhaan murehdi moista. Syitä lukemisen lopettamiseen on tosiaan niin monia.. ihania ja niin syötävän tyttömäisiä ovat ompeluksesi. Mie ainakin käyn täällä aina kun olet postaillut, vaikka en läheskään aina ehdi kommentoimaan. Jatka samaan malliin! :)

~Maria~ kirjoitti...

Ihana tuo pilkkusydänpaita!! Aina kun näen tuon väriyhdistelmän, niin tykkään sittä, mutta ikinä se eui kuitenkaan tule mieleen?!

Lukija-asiaan en osaa sanoa mitään, mä kun en edes ymmärrä koko juttua. Kehtaan tunnustaa. :D Mutta ainakin mulla nuo suosikit elää, esim. niitä romanttisia sisustusblogeja, mitä alkuun seurasin, ei juuri enää tule luettua. Ja älä huoli tason laskusta tai muustakaan, todellakaan. Loppujen lopuksihan näitä itselle tehdään, vaikka tokihan bloggailun ISO ihanuus on palautteen saaminen sekä ideoiden jakaminen. Ei kai sitä yksin kukaan jaksaisi höpöttää..

Mutta siis, ompeluiloa jatkossankin!!

Carula Q kirjoitti...

Jos joku lukija läks, niin täältä tulee uusi. Blogi on kyllä mielenkiintoinen.

meenu kirjoitti...

Kiitos resorikaiteleen ompeluvinkeistä! Vihdoinkin sain sen onnistumaan!! :)

Ilona kirjoitti...

Täällä myös vakkarilukija;) Mä en vaan pysty olemaan "virallisena" lukijana blogeissa, kun bloggeri rupeaa herjailemaan... Älä huoli, lukijoita tulee ja menee, mullakin lähti parin päivän aikana kolme ja seuraavalla viikolla tuli viisi uutta, näin se menee. Aivan ihana tuo sydäntunika!

Mulla on muuten tuota samaa "mitä-ihmettä-ajattelin-kun-tämän-ostin" -kangasta. Tarkoituksena oli tehdä äitiysyöpaita, kun oli niin ihanan pehmeää, mutta arvaapa vaan ehdinkö... Tuosta sun kietaisupaidasta tuli tosi hyvä:)

Vecka - Vecka kirjoitti...

Hienot vaatteet!

hanna-naa kirjoitti...

Mahtavia vaatteita! Tasossa ei varmasti ole mitään vikaa, joten hymyä suupieleen.

Täältä saat yhden uuden lukijan :)

Jasmiina kirjoitti...

Murhe poijes, yksi uusi lukija täällä :) Itse asiassa jo aiemmin piti ottaa tämä Virallinen Askel, mutta vauva itki tai uhmis tuhosi tai esikoinen kiusasi tai soppakattila kiehui. Oli miten oli, kesken siis jäi. Sininen postaus osui ja upposi tähän kiitolliseen kohdeyleisöön, kauniita!